Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βροχή» οι φάπες

«Βροχή» οι φάπες
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 00:20

Όπου σας πετυχαίνουμε βαζελάκια πέφτουν φάπες. Η μία μετά την άλλη, παντού σε όλα τα σπορ ο Θρύλος είναι ο κυρίαρχος, είναι το αφεντικό και ο βάζελος ο κομπάρσος. Γιατί έτσι σας αρέσει βαζέλες. Γιατί γουστάρετε τους λιμανίσιους και εμείς σας περιποιούμαστε.

Για να μην ξεχνιόμαστε αυτή ήταν η τρίτη φάπα στο μπάσκετ. Και αν αρχίσουμε να τις θυμόμαστε όλες όσες έχουν πέσει φέτος θα χάσουμε το μέτρημα. Απλά όπου σας πετυχαίνουμε ρε πελάτες. Στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ, στο πόλο, στο μπάσκετ. Παντού σε όλα τα γήπεδα, σε όλα τα σπορ, σε όλα τα τμήματα. Οι καλύτεροι πελάτες μας.

Τα γλέντια είναι αμέτρητα Παναθηναϊκέ και θα συνεχιστούν. Έχουμε και το πρωτάθλημα στο μπάσκετ. Εκεί θα έχουμε κι άλλο γλέντι. Είμαστε στο 3-0 στο μπάσκετ και συνεχίζουμε. Βαζέλα όπου σε πετυχαίνω θα σε γλεντάω για μία ζωή. Είσαι ο καλύτερος πελάτης του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Οι στιγμές της περσινής κούπας!

Οι στιγμές της περσινής κούπας!

Ο Θρύλος πέρυσι το είχε σηκώσει το Κύπελλο, δείτε σε βίντεο κάποιες από τις φάσεις του τελικού και περιμένουμε τα... ίδια φέτος!

Η συνήθεια που γίνεται λατρεία!

Η συνήθεια που γίνεται λατρεία!

Η σχέση που έχουμε με τον ΠΟΑ έχει εξελιχθεί σε ερωτική. Ο Θρύλος αγάπησε ακόμα μια φορά φέτος τον ΠΑΟ και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.

Εικόνες από τον τελικό

Εικόνες από τον τελικό

Ραντεβού με την κούπα έχει ο Θρύλος. Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε και ο Ολυμπιακός διεκδικεί το κύπελλο Ελλάδος.