Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»

«Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 11:18

Ο Μιχάλης Πελεκάνος μίλησε μετά το ματς και στάθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ενώ έδωσε το έναυσμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο οποίος είναι και ο βασικός στόχος του Θρύλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το κύπελλο. Πλέον απομένει το πρωτάθλημα, το οποίο είναι ο βασικός μας στόχος και εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε για να φτάσουμε και σε αυτό τον τίτλο», τόνισε αρχικά ο Πελεκάνος και συνέχισε αποκαλύπτοντας το κλειδί της νίκης.

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό νομίζω πως ήταν το σημαντικότερο για τη νίκη.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σειρά των τελικών: «Κάθε ματς με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό και εξίσου δύσκολο με το προηγούμενο. Δεν μπορείς να πεις ότι επειδή έχουμε κάνει το 3-0 θα είναι μια εύκολη σειρά των τελικών. Θα είναι δύσκολη η σειρά με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά και να μην επαναπαυτούμε.»

Τέλος αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένεια του και στη γυναίκα του που σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο του δεύτερο τους παιδί: «Αφιερώνω το κύπελλο στην οικογένεια μου, το γιο μου, και στη γυναίκα μου που σε 10 μέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί μας, ένα κοριτσάκι.»

Διαβάστε επίσης

MVP ξανά ο Μίλος!

MVP ξανά ο Μίλος!

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ, με τον ΠΑΟ, αναδείχτηκε ο άσος του Ολυμπιακού Μίλος Τεόντοσιτς.

Η δικαίωσή τους!

Η δικαίωσή τους!

Το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο είναι ανταμοιβή των κόπων για τους Αγγελόπουλους...