Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγκόσμιος θαυμασμός!

Παγκόσμιος θαυμασμός!
Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 - 08:15

Για ακόμα μία φορά φέτος ο Θρύλος έκανε το καθήκον του. Στο πιο καθοριστικό ματς της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟ (μέχρι το επόμενο) ο Ολυμπιακός έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας ξεγυμνώνοντας τον ΠΑΟ με 74-68.

Φυσικά η είδηση αυτή δεν θα μπορούσε παρά να κάνει τον γύρο του κόσμου. Από την Αμερική μέχρι την Ασία η είδηση της κατάκτησης του κυπέλλου επί του ΠΑΟ φιγουράρει στα ρεπορτάζ των εφημερίδων και των ιστοσελίδων.

Yahoo: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟ 74-68 και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην φετινή ελληνική χρονιά.

USA Today: Ο Σέρβος γκαρντ Μίλος Τεόντοσιτς πέτυχε 18 πόντους και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟ με 74-68.

L'Equipe: Στον Ολυμπιακό το Κύπελλο. Πριν ξεκινήσουν τα play offs με τον Άρη ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο του Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 74-68.

Planet: Με ήρωα τον Μίλος Τεόντοσιτς ο Ολυμπιακός νίκησε για τρίτη φορά τον Παναθηναϊκό (74-68) και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Hurriyet: Κυπελλούχος Ελλάδας στέφθηκε ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του με 74-68 επί του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός πριν από μια εβδομάδα κατέκτησε την Euroleague ωστόσο γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα από τον Ολυμπιακό.

Delfisportas.lt: Ο Ολυμπιακός κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο Ελλάδας νικώντας τον πρωταθλητή της Ευρωλίγκας Παναθηναϊκό με 74-68.

Terra deportes: Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον τίτλο κυπελλούχου νικώντας τον πρωταθλητή Ευρώπης με 74-68.

Τaiwannews: Ο Μίλος Τεόντοσιτς με 18 πόντους οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του κυπέλλου με 74-68 κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Το ψεύτικο προφίλ του Μίλος

Το ψεύτικο προφίλ του Μίλος

Οι δηλώσεις του Μίλος Τεόντοσιτς μετά τον τελικό ότι ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι του, έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, αλλά κάπου εκεί… υπήρξε και μπέρδεμα μέσω facebook.

«Διψασμένοι για τίτλους»

«Διψασμένοι για τίτλους»

Ο σέρβικος Τύπος έχει αφιερώσει ουκ ολίγο χώρο στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Υπάρχει άμεσο ενδιαφέρον βλέπετε και μετά τον Κέσελ σειρά πήρε ο Τεόντοσιτς.

Καλή επιτυχία Ράσο

Καλή επιτυχία Ράσο

Χειρουργείται στην Ιταλία την Τρίτη ο Νεστέροβιτς και επιστρέφει την Τετάρτη.

Γεννημένος «δολοφόνος»

Γεννημένος «δολοφόνος»

Ο Τεόντοσιτς θέλει τη μπάλα στα χέρια του την κρίσιμη ώρα, δείτε βίντεο του gavros.gr με τον... εκτελεστή!