Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ψεύτικο προφίλ του Μίλος

Το ψεύτικο προφίλ του Μίλος
Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 - 17:20

Εν μέσω πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Μίλος Τεόντοσιτς ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό από τους εκπροσώπους του Τύπου για το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από πλευράς Μπαρτσελόνα για τον Σέρβο γκαρντ, αλλά και για την πληθώρα ισπανικών και σέρβικων δημοσιευμάτων που τον θέλουν μεταγραφικό καημό των «μπλαουγκράνα».

Ο Τεόντοσιτς απάντησε πως «πρώτη φορά το ακούω από εσάς. Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μου». Τα σέρβικα μίντια την «έπαιξαν» πολύ αυτή την ατάκα του Μίλος, αλλά κάπου εκεί εμφανίστηκε και το facebook.

Ψεύτικο προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής διαδικτύωσης, που φέρεται πως ανήκει στον Μίλος εμφάνισε στάτους «δεν πηγαίνω στην Μπαρτσελόνα θα μείνω στον Ολυμπιακό». σαφώς και αυτή είναι πεποίθηση του Τεόντοσιτς, το είπε άλλωστε, αλλά το συγκεκριμένο προφίλ είναι ψεύτικο. Δεν έχει «ανεβάσει» κάτι τέτοιο το οποίο αρκετοί θα μπορούσαν (ήδη το έκαναν) να το περάσουν και σαν μήνυμα στην διοίκηση του Ολυμπιακού.

Η φημολογία μάλιστα που ξέσπασε έκανε λόγο και για αναδημοσίευση συνέντευξής του σε σέρβικα μίντια ωστόσο ούτε κάτι τέτοιο ισχύει. Αυτά για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και παρερμηνείες.

Διαβάστε επίσης

«Διψασμένοι για τίτλους»

«Διψασμένοι για τίτλους»

Ο σέρβικος Τύπος έχει αφιερώσει ουκ ολίγο χώρο στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Υπάρχει άμεσο ενδιαφέρον βλέπετε και μετά τον Κέσελ σειρά πήρε ο Τεόντοσιτς.

Παγκόσμιος θαυμασμός!

Παγκόσμιος θαυμασμός!

Ο Θρύλος νίκησε επάξια τον ΠΑΟ, κατέκτησε το κύπελλο και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Καλή επιτυχία Ράσο

Καλή επιτυχία Ράσο

Χειρουργείται στην Ιταλία την Τρίτη ο Νεστέροβιτς και επιστρέφει την Τετάρτη.