Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Σπανούλη κόντρα σε Αρη

Με Σπανούλη κόντρα σε Αρη
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 14:03

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει περάσει πλέον στην ιστορία για τον Ολυμπιακό, δεν απασχολεί (δεν πρέπει να απασχολεί) την καθημερινότητα των «ερυθρολεύκων», καθώς η χρονιά μπαίνει στην τελική της ευθεία και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι με σοβαρότητα και προσήλωση, οδεύουν για την επίτευξη του μεγάλου τους στόχου, του πρωταθλήματος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από τα αποδυτήρια του Ελληνικού κιόλας φρόντισε να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια συνεχίζεται, ο Ολυμπιακός δεν δύναται να μείνει περισσότερο από όσο επιβάλλεται στην κατάκτηση του Κυπέλλου και πρέπει να… κοιτάξουν μπροστά. Στον επόμενο αντίπαλο για τα ημιτελικά των πλέι οφ…

Η προετοιμασία λοιπόν για τη σειρά με τον Αρη, αρχής γενομένης από την Πέμπτη στο ΣΕΦ, ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης. Ο Ντούντα δεν χαρίστηκε και προγραμμάτισε διπλή προπόνηση (και το απόγευμα) στο ΣΕΦ βάζοντας τους παίκτες του σε συνθήκες ημιτελικών και… δουλειάς.

Τα ματς με τον Άρη, πέρα του κινήτρου που προδιαθέτει αυτόματα, κρίνονται σημαντικά και για τους Γιώργο Πρίντεζη και Βασίλη Σπανούλη ώστε να βρουν ρυθμό και να επανέλθουν στα φυσιολογικά επίπεδα απόδοσή τους. Τα νέα βέβαια για τον Λαρισαίο γκαρντ, μόνο θετικά κρίνονται, καθώς ακολούθησε για πρώτη φορά ολόκληρο το πρόγραμμα των υπολοίπων και την Πέμπτη κόντρα στο συγκρότημα του Λευτέρη Σούμποτιτς θα πάρει λεπτά συμμετοχής.



Διαβάστε επίσης

Και τώρα η αποθεραπεία

Και τώρα η αποθεραπεία

Ο Ράσο Νεστέροβιτς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Ρίμινι, επιστρέφει στην Ελλάδα και σκέφτεται το μακρύ καλοκαίρι που τον περιμένει.

Ευχές στον Ράσο(vid)

Ευχές στον Ράσο(vid)

Ο άτυχος Ράσος Νεστέροβιτς χειρουργείται σήμερα και οι συμπαίκτες του του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.