Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα η αποθεραπεία

Και τώρα η αποθεραπεία
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 18:33

Περίπου 40 λεπτά διήρκεσε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς σε νοσοκομείο του Ρίμινι. Ο Σλοβένος σέντερ πήρε σήμερα εξιτήριο, επιστρέφει στην Αθήνα για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του και να σταθεί στο πλευρό των συμπαικτών του στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ολα λοιπόν πήγαν κατ’ ευχήν για τον Ράσο, ο οποίος δεν ξέρει αν θα συνεχίσει την καριέρα του για άλλον ένα χρόνο, ώστε να γράψει τον επίλογο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ή αν θα αποχωρήσει πρόωρα από την ενεργό δράση για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Μέρος της αποκατάστασης του αριστερού του ώμου θα γίνει στο Ρίμινι υπό την επίβλεψη των γιατρών που ανέλαβαν να τον χειρουργήσουν και όλοι μένουμε με την ελπίδα να τον δούμε στα παρκέ με την έναρξη της επόμενης περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς γυρίζει στο ΣΕΦ μετά από πολλά χρόνια. Ερωτηματικό ο τρόπος με τον οποίο θα τον υποδεχτεί ο κόσμος, αλλά και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Με Σπανούλη κόντρα σε Αρη

Με Σπανούλη κόντρα σε Αρη

Οι πανηγυρισμοί έλαβαν τέλος ξημερώματα Κυριακής. Η ξεκούραση της Δευτέρας ήταν επιβεβλημένη, από Τρίτη τα κεφάλια μέσα και δουλειά. Η χρονιά τώρα ξεκινάει…