Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το μυαλό μας στον Άρη»

«Το μυαλό μας στον Άρη»
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 03:26

Το κύπελλο είναι πλέον παρελθόν και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς με τον Άρη, σύμφωνα με τον Αντρέα Γλυνιαδάκη.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και έδωσε το μήνυμα για νίκη στους ημιτελικούς με τον Άρη ενώ πρόσθεσε ότι ο τελικός αποτελεί πλέον παρελθόν. Επίσης συμπλήρωσε ότι ο Θρύλος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός καθώς οι «κίτρινοι» έχουν βελτιωθεί πολύ στο παιχνίδι τους.

«Ο τελικός ανήκει πλέον στην ιστορία για μας κι αυτό δεν είναι μόνο στα λόγια. Το μυαλό μας είναι μόνο στον Άρη κι έτσι θα πρέπει να είναι γιατί διαφορετικά μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις», τόνισε αρχικά ο Γλυνιαδάκης και συνέχισε τονίζοντας ότι ο Άρης έχει βελτιωθεί πολύ: «Ο Άρης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα δυο παιχνίδια μας και πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί».

Διαβάστε επίσης

Ορεκτικό με Σπανούλη!

Ορεκτικό με Σπανούλη!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Άρη (17:00, Live στο gavros.gr) με σκοπό να κάνει το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών της Α1 μπάσκετ ανδρών.

To t-shirt Κυπέλλου

To t-shirt Κυπέλλου

Στη διάθεση του κοινού το t-shirt για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

Συγκρατημένος και ρεαλιστής όπως πάντα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στάθηκε στην αντίδραση των παικτών μετά το Κύπελλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στη Θεσσαλονίκη θα τους περιμένει ένα διαφορετικό ματς.

Νέα συνεργασία για ΚΑΕ

Νέα συνεργασία για ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής της συνεργασίας με την εταιρεία Ενθύμιον Ο.Ε., η οποία αναλαμβάνει την δημιουργία όλης της νέας γκάμας των προϊόντων με το σήμα του Ολυμπιακού