Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασαν τη μπάλα οι Ισπανοί

Έχασαν τη μπάλα οι Ισπανοί
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 - 04:32

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα και να ξεχάσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως την ίδια στιγμή διάφορα αλλόκοτα δημοσιεύματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Ενα από αυτά, το πιο περίεργο απ’ όσα έχουμε δει τις τελευταίες μέρες, φέρει τη σφραγίδα της ισπανικής ιστοσελίδας Tubasket.com.

Σύμφωνα με το… ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί τους τρεις καλύτερους παίκτες του, τον Μίλος Τεόντοσιτς, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάννη Μπουρούση, επειδή οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούν να τους κρατήσουν για οικονομικούς λόγους!

Το αν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν την επιφάνεια για να αποκτήσουν όποιον παίκτη θέλουν (και να κρατήσουν επίσης όποιον θέλουν), δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι έχει γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών στον Βασίλη Σπανούλη, το οποίο φτάνει στο 24% επί των καθαρών ετήσιων αποδοχών του και λένε ότι ο «Kill Bill» απάντησε αρνητικά, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμος.

«Οποια ομάδα καλύψει το συμβόλαιό του, μπορεί να τον κάνει δικό τη», αναφέρει το δημοσίευμα και προκαλεί… ρίγη στους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ, οι οποίοι κίνησαν ουρανό και γη το περασμένο καλοκαίρι για να ντύσουν τον κορυφαίο σούτινγκ γκαρντ της Ευρώπης στα ερυθρόλευκα.

Οσον αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς, το Tubasket.com υποστηρίζει ότι στο Λιμάνι δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν γη και ύδωρ για να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Το ενδιαφέρον της Μπάρτσα μπαίνει κάπου στη μέση, όπως και αυτό των Θάντερ για τον Γιάννη Μπουρούση. Μόνο που για τον Ελληνα σέντερ δεν υπάρχει κάτι απτό από την ομάδα του Κέβιν Ντουράντ.

Ο σκάουτερ (και πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας) Ντέιβιντ Βάντερπουλ είχε παραδεχθεί πως του αρέσει ο Μπουρούσης, λέγοντας ότι είναι ο μοναδικός παίκτης στο ρόστερ του Ολυμπιακού που θα μπορούσε να παίξει στην ομάδα της Οκλαχόμα. Αν αυτό σημαίνει ότι οι Θάντερ θα κινηθούν για τον Μπουρούση, δεν το γνωρίζει κανείς, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

Οπως κι αν έχει, ένα δημοσίευμα που αναλύει τη δήθεν οικονομική δυσκολία των αδελφών Αγγελόπουλων, είναι αν μη τι άλλο ύποπτο. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν ασχολούνται με φήμες και κακοήθειες, όμως το πράγμα έχει παραγίνει τελευταία, ειδικά τώρα που η ομάδα δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να επιστρέψει στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Ξανά και ξανά!

Ξανά και ξανά!

Ο Θρύλος είναι κυπελλούχος Ελλάδας για το 2011. Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο με το κατόρθωμα του Ολυμπιακού.

Νέα συνεργασία για ΚΑΕ

Νέα συνεργασία για ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής της συνεργασίας με την εταιρεία Ενθύμιον Ο.Ε., η οποία αναλαμβάνει την δημιουργία όλης της νέας γκάμας των προϊόντων με το σήμα του Ολυμπιακού

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς γυρίζει στο ΣΕΦ μετά από πολλά χρόνια. Ερωτηματικό ο τρόπος με τον οποίο θα τον υποδεχτεί ο κόσμος, αλλά και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.