Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορεκτικό με Σπανούλη!

Ορεκτικό με Σπανούλη!
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 03:50

Το κύπελλο αποτελεί πλέον παρελθόν και όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και στα ματς με τον Αρη αρχής γενομένης από το σημερινό στο ΣΕΦ. Για να μην γελιόμαστε βέβαια οι «κίτρινοι» δεν έχουν καμία ελπίδα ωστόσο θα είναι μία πολύ καλή προετοιμασία για τον Θρύλο αυτά τα ματς με τον Άρη ενόψει των τελικών με τον ΠΑΟ.

Το νέο πρόσωπο στο ροτέισον του Ντούντα θα έιναι ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής ούτως ώστε να μπει σιγά σιγά στο κλίμα για να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα να «σκοτώσει» τον ΠΑΟ.

Επιπλέον ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε βασικά στελέχη, ενώ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Γλυνιαδάκης προκειμένου να προφυλαχθεί και να ξεκουραστέι ο Μπουρούσης.

Στον αντίποδα ο Άρης θα κατέβει στο ΣΕΦ χωρίς τον Σλούκα ο οποίος είναι δανεικός από τον Θρύλο και τον Ταπούτο. Στόχος φυσικά της ομάδας του Σούμποτιτς είναι να χάσει με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σώμος, Μπήτης και Πουρσανίδης.

Διαβάστε επίσης

To t-shirt Κυπέλλου

To t-shirt Κυπέλλου

Στη διάθεση του κοινού το t-shirt για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εσείς μιλάτε μωρέ;

Εσείς μιλάτε μωρέ;

Κλίμα δημιουργούν στον Παναθηναϊκό και προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις για να ωφεληθούν εν όψει των τελικών. Φωνές και διαμαρτυρίες του Μάνου στην ΚΕΔ.

«Το μυαλό μας στον Άρη»

«Το μυαλό μας στον Άρη»

Το κύπελλο είναι πλέον παρελθόν και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς με τον Άρη, σύμφωνα με τον Αντρέα Γλυνιαδάκη.

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

Συγκρατημένος και ρεαλιστής όπως πάντα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στάθηκε στην αντίδραση των παικτών μετά το Κύπελλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στη Θεσσαλονίκη θα τους περιμένει ένα διαφορετικό ματς.