Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα συνεργασία για ΚΑΕ

Νέα συνεργασία για ΚΑΕ
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 - 18:45

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής της συνεργασίας με την εταιρεία Ενθύμιον Ο.Ε., η οποία αναλαμβάνει την δημιουργία όλης της νέας γκάμας των προϊόντων με το σήμα του Ολυμπιακού (Ρουχισμός, Είδη Δώρων, Αναμνηστικά κ.α.).

Η Νέα Συλλογή Επίσημων Προϊόντων του Ολυμπιακού BC θα περιλαμβάνει όλων των ειδών τις κατηγορίες, για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους, γυναίκες, άνδρες). Νέα μοντέρνα σχέδια, ποιοτικά υλικά και ποικιλία χρωμάτων θα χαρακτηρίζει την Νέα Σειρά με σκοπό να κάνει τα προϊόντα ελκυστικά και προσιτά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Όλα τα προϊόντα θα είναι σταδιακά διαθέσιμα σε όλες τις μπουτίκ του Ολυμπιακού και στην ιστοσελίδα www.olympiacosbc.gr ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και η δημιουργία του 1ου Επίσημου Κεντρικού καταστήματος της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα μπορεί να είναι προσβάσιμο από όλους τους φίλους της ομάδας όλες τις ημέρες και ώρες καταστημάτων.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: «Μετά από αρκετό καιρό έρευνας και συζητήσεων καταλήξαμε στην οριστικοποίηση της εμπορικής μας συνεργασίας με την εταιρεία Ενθύμιον, μια από τις πιο έμπειρες εταιρείες στον χώρο. Η Ενθύμιον αναλαμβάνει για τα ερχόμενα έτη την διαχείριση των σημείων πώλησης εντός του γηπέδου καθώς και την δημιουργία και εμπορική διάθεση μιας πολύ μεγάλης σειράς επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα θα ανακοινωθεί σύντομα η έναρξη του 1ου Επίσημου

Καταστήματος της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τα επίσημα προϊόντα μας και άλλα προϊόντα μπάσκετ ενώ θα λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη και το πρόγραμμα Licensing της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αγκαλιάσουν τη νέα αυτή προσπάθεια και θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές συλλογές από τα νέα επίσημα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας.»

Ο Διευθυντής Marketing της Ενθύμιον κ. Παναναγιώτης Σπανόπουλος, δήλωσε:«Αισθανόμαστε τεράστια ευθύνη και υπερηφάνεια για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και την τιμή να είμαστε συνοδοιπόροι στο φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης που έχει θέσει. Μέσα από την μεγάλη μας εμπειρία και όρεξη για δημιουργικότητα σκοπεύουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας, ενδυναμώνοντας τόσο τις πωλήσεις όσο και την αξία του brand name του Ολυμπιακού. Θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα το νέο πρόσωπο του τμήματος πωλήσεων με νέα επίσημα ποιοτικά προϊόντα ιδιαίτερου σχεδιασμού και μεγάλης ποικιλίας σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε όλοι οι φίλαθλοι να επωφεληθούν του αποτελέσματος και να αποκτήσουν «ενθύμια» της αγαπημένης τους ομάδας.»

Profile Ενθύμιον

Η εταιρεία Ενθύμιον ιδρύθηκε το 1981 και έχει πλέον εδραιωθεί στο χώρο ως μία ισχυρή επωνυμία που σχεδιάζει και παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και κύρους σε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Εισάγοντας παράλληλα και για πρώτη ίσως φορά στο χώρο όρους σύγχρονου marketing, μέτρησης της αγοράς, μοντέρνου σχεδιασμού και καινοτόμων ιδεών, πετυχαίνει τα προϊόντα της να εντυπωσιάζουν και να γίνονται άμεσα ανάρπαστα.

Η Ενθύμιον εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και εμπορία επίσημων προϊόντων - Merchandising ενώ δραστηριοποιείται και στο χώρο του licensing. Παράλληλα, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διανομής όπως καταστήματα αθλητικών ειδών , τουριστικά καταστήματα, supermarket, πολυκαταστήματα κ.α. που συνεχώς επεκτείνεται.

Διαβάστε επίσης

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

Συγκρατημένος και ρεαλιστής όπως πάντα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στάθηκε στην αντίδραση των παικτών μετά το Κύπελλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στη Θεσσαλονίκη θα τους περιμένει ένα διαφορετικό ματς.

«Το μυαλό μας στον Άρη»

«Το μυαλό μας στον Άρη»

Το κύπελλο είναι πλέον παρελθόν και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς με τον Άρη, σύμφωνα με τον Αντρέα Γλυνιαδάκη.

Ξανά και ξανά!

Ξανά και ξανά!

Ο Θρύλος είναι κυπελλούχος Ελλάδας για το 2011. Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο με το κατόρθωμα του Ολυμπιακού.