Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To t-shirt Κυπέλλου

To t-shirt Κυπέλλου
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 14:21

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη 19/5, από τις μπουτίκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα διατίθεται το νέο συλλεκτικό T-shirt της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας 2011.

Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να προμηθευτούν επιπλέον μια νέα σειρά από προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν σταδιακά και σε μεγάλη ποικιλία τόσο από τις Μπουτίκ του Σ.Ε.Φ. όσο και από άλλα καταστήματα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα αλλά και πολλά ακόμα προϊόντα σε νέες προσιτές τιμές και προσφορές στο πλαίσιο της νέας εμπορικής συνεργασίας μας με την ΕΝΘΥΜΙΟΝ.

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες: [email protected]
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 54 44 410
Καταστήματα - Μπουτίκ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Θύρα VIP, 3 & 7 κατά την διάρκεια των αγώνων).

Συνεργαζόμενα Καταστήματα:
Ηφαίστου 11, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 32 14 889,
Δήμητρος 3 & Παναθηναίων, Μαρούσι.

Διαβάστε επίσης

Εσείς μιλάτε μωρέ;

Εσείς μιλάτε μωρέ;

Κλίμα δημιουργούν στον Παναθηναϊκό και προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις για να ωφεληθούν εν όψει των τελικών. Φωνές και διαμαρτυρίες του Μάνου στην ΚΕΔ.

Ούτε κλήσεις να έκοβαν...

Ούτε κλήσεις να έκοβαν...

Το έκαναν πάλι το θαύμα τους. Τιμωρία στον Ολυμπιακό από τον αθλητικό δικαστή για το Κύπελλο, τη στιγμή που ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής έδωσε συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά του κόσμου.

Ορεκτικό με Σπανούλη!

Ορεκτικό με Σπανούλη!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Άρη (17:00, Live στο gavros.gr) με σκοπό να κάνει το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών της Α1 μπάσκετ ανδρών.

«Το μυαλό μας στον Άρη»

«Το μυαλό μας στον Άρη»

Το κύπελλο είναι πλέον παρελθόν και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς με τον Άρη, σύμφωνα με τον Αντρέα Γλυνιαδάκη.