Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 - 23:05

Συγκρατημένος και ρεαλιστής όπως πάντα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στάθηκε στην αντίδραση των παικτών μετά το Κύπελλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στη Θεσσαλονίκη θα τους περιμένει ένα διαφορετικό ματς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, μετά την αναμέτρηση με τον Άρη, για τα ημιτελικά των πλέι οφ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας αρχικά πως «κερδίσαμε δίκαια και πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Ο Άρης είναι ιστορική ομάδα και έχει πολλούς καινούργιους παίκτες. Είχε την απώλεια των Σλούκα (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής), Ταπούτου (τραυματίας) που δεν έπαιξαν.
Το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά ένα ημίχρονο αφού πήραμε διαφορά από το πρώτο εικοσάλεπτο. Ξέρω ότι είχαμε πολλά εύκολα καλάθια σε αυτό το διάστημα και 15 ασίστ».

Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, σε συνδυασμό με την απραξία των ημερών προ Κυπέλλου, ανέφερε πως «η ομάδα με όλες τις διακοπές που είχαμε, βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Δεν έπρεπε να δεχτούμε 15 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Για παράδειγμα ο Μπουρούσης είναι σε καλή κατάσταση και αντέδρασε καλά σε αυτόν τον τομέα αφού είναι πολύ καλός ριμπάουντερ».

Μιλώντας για την αναμέτρηση του Σαββάτου, τη δεύτερη στη σειρά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως «είμαι σίγουρος ότι στη Θεσσαλονίκη μας περιμένει διαφορετικό ματς. Κάθε δυο μέρες θα παίζουμε, άρα έχουμε παιχνίδι, ανάλυση και ταξίδι. Δεν υπάρχει χρόνος για πολύ προπόνηση πλέον. Θα είμαστε έτοιμοι και στο δεύτερο αγώνα».

Αναφορικά με την αντίδραση που είχε η ομάδα μετά τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την κατάκτηση του Κυπέλλου και συγκριτικά με αυτή που είχε η ομάδα μετά το πρώτο ματς με τη Σιένα, Ο Ντούντα απάντησε πως «δεν ήμασταν ίδια ομάδα σε εκείνα τα ματς με αυτή που είμαστε τώρα. Παίξαμε χωρίς τον Τεόντοσιτς σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά σήμερα είχε 15 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Μιλάμε για την ομαδικότητα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση».

Για την κατάσταση τέλος, που βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης, σχολίασε πως «στον τελικό ήθελε να παίξει. Πιστεύω ότι στην αρχή σήμερα μπήκε δύσκολα στο ρυθμό. Τα ματς με τον Αρη σίγουρα θα τον βοηθήσουν. Βλέπουμε μόνο το δεύτερο ματς στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι σωστό να μιλάμε από τώρα για τους τελικούς».


Διαβάστε επίσης

«Το μυαλό μας στον Άρη»

«Το μυαλό μας στον Άρη»

Το κύπελλο είναι πλέον παρελθόν και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς με τον Άρη, σύμφωνα με τον Αντρέα Γλυνιαδάκη.

Ορεκτικό με Σπανούλη!

Ορεκτικό με Σπανούλη!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Άρη (17:00, Live στο gavros.gr) με σκοπό να κάνει το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Νέα συνεργασία για ΚΑΕ

Νέα συνεργασία για ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής της συνεργασίας με την εταιρεία Ενθύμιον Ο.Ε., η οποία αναλαμβάνει την δημιουργία όλης της νέας γκάμας των προϊόντων με το σήμα του Ολυμπιακού

Ξανά και ξανά!

Ξανά και ξανά!

Ο Θρύλος είναι κυπελλούχος Ελλάδας για το 2011. Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο με το κατόρθωμα του Ολυμπιακού.