Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε καλύτεροι»

«Να είμαστε καλύτεροι»
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 20:29

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι ο Άρης θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στην Θεσσαλονίκη γι’αυτό το λόγ θα πρέπει και ο Ολυμπιακός να είναι ακόμα καλύτερος. «Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικό και σίγουρα ο Άρης θα είναι πολύ καλύτερος. Γι’ αυτό το λόγο και πρέπει κι εμείς να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σημασία αν κερδίσαμε εύκολα, κι αυτό το έχουμε μάθει καλά φέτος», τόνισε ο Χαλπερίν.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε κι αυτός ότι περιμένει τον Άρη να αντιδράσει και τον Ολυμπιακό να ανταποκριθεί σωστά: «Μέσα σε δυο μέρες έχουμε νέο παιχνίδι και όπως είπε και ο κόουτς Ίβκοβιτς με μια ανάλυση και μια προπόνηση που θα κάνουμε, περιμένουμε διαφορετική αντίδραση από τον Άρη και πρέπει να ανταποκριθούμε».

Διαβάστε επίσης

Κερδίστε 2 συλλεκτικά t-shirt

Κερδίστε 2 συλλεκτικά t-shirt

Το gavros.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε δύο συλλεκτικές μπλούζες «Κυπελλούχος Ελλάδας 2010-2011», υπογεγραμμένες από τους παίκτες του Ολυμπιακού

Πετάει για το «διπλό»

Πετάει για το «διπλό»

Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Ιβκοβιτς, έτοιμος να ανεβάσει στροφές ο Βασίλης Σπανούλης στον Σαββατιάτικο δεύτερο ημιτελικό με τον Αρη

Ούτε κλήσεις να έκοβαν...

Ούτε κλήσεις να έκοβαν...

Το έκαναν πάλι το θαύμα τους. Τιμωρία στον Ολυμπιακό από τον αθλητικό δικαστή για το Κύπελλο, τη στιγμή που ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής έδωσε συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά του κόσμου.

Εσείς μιλάτε μωρέ;

Εσείς μιλάτε μωρέ;

Κλίμα δημιουργούν στον Παναθηναϊκό και προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις για να ωφεληθούν εν όψει των τελικών. Φωνές και διαμαρτυρίες του Μάνου στην ΚΕΔ.