Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε κλήσεις να έκοβαν...

Ούτε κλήσεις να έκοβαν...
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 20:28

Τα έχουμε δει όλα πλέον σε αυτή τη χώρα, οπότε τί εντύπωση να προκαλέσει… Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να… γράψει. Έκοψε… κλήση (όπως οι τροχονόμοι ένα πράμα) στον Ολυμπιακό, επιβάλλοντας πρόστιμο 800 ευρώ για συνθήματα. Πού; Για τον τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό.

Σε ένα ματς για το οποίο ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας και την οργάνωση γενικότερα της ομάδας. Ο αθλητικός δικαστής προφανώς… έβλεπε πλέι οφ στο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή έτσι όπως ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ…

«για «ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων καθώς και για υβριστικό σύνθημα εντεταμένης εντάσεως με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, για το οποίο (υβριστικό σύνθημα) όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, πρόστιμο 800,00?, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό της 15-5-2011».

Το ερώτημα βέβαια που δημιουργείται είναι: υβριστικά συνθήματα και μάλιστα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο (κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτός ο χαρακτηρισμός) ακούστηκαν και από την απέναντι πλευρά. Όσοι κι αν ήταν, αυτοί οι 100, οι 150 δεν καθόντουσαν και κοίταζαν. Υβριστικά συνθήματα φώναζαν… Τιμωρία στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα επιβληθεί;

Διαβάστε επίσης

«Να είμαστε καλύτεροι»

«Να είμαστε καλύτεροι»

Την άποψη ότι ο Άρης θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος εξέφρασε ο Γιοτάμ Χαλπερίν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κερδίστε 2 συλλεκτικά t-shirt

Κερδίστε 2 συλλεκτικά t-shirt

Το gavros.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε δύο συλλεκτικές μπλούζες «Κυπελλούχος Ελλάδας 2010-2011», υπογεγραμμένες από τους παίκτες του Ολυμπιακού

Εσείς μιλάτε μωρέ;

Εσείς μιλάτε μωρέ;

Κλίμα δημιουργούν στον Παναθηναϊκό και προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις για να ωφεληθούν εν όψει των τελικών. Φωνές και διαμαρτυρίες του Μάνου στην ΚΕΔ.

To t-shirt Κυπέλλου

To t-shirt Κυπέλλου

Στη διάθεση του κοινού το t-shirt για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.