Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σειρά σας βαζελάκια!

Η σειρά σας βαζελάκια!
Τρίτη, 24 Μαΐου 2011 - 02:22

Για τον Αρούλη δεν νομίζουμε να είχε κανένας μας άγχος. Τον σκούπισε άνετα η ομαδάρα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τώρα αρχίζουν τα ωραία, όμως. Σειρά έχει ο βαζελάκος. Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στον θρόνο του, στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, εκεί που δεν τον έχουν αφήσει τόσα χρόνια το κατεστημένο και το παρασκήνιο.

Τα βαζελάκια έχουν καταλάβει ότι φέτος τα ψέματα τελειώνουν. Αφεντικό είναι ο Ολυμπιακός, κουμάντο κάνει ο Έφηβος και το μπάσκετ θα κατέβει ξανά στον Πειραιά. Η πρώτη φάπα θα πέσει την Πέμπτη στις 21:45 στο ΣΕΦ. Πρώτο βήμα για την κατάκτηση της κούπας στο μεγάλο Λιμάνι.

Και το Λιμάνι βαζέλες είναι βαθύ, πολύ βαθύ και στον πάτο του θα ρίξουμε όλα αυτά τα χρόνια της χούντας. Της δικτατορίας. Το μπάσκετ περνάει σε νέα εποχή, σε αυτή που το ερυθρόλευκο χρώμα θα κυριαρχεί. Ο Ολυμπιακός έχει την μεγάλη ευκαιρία με πλεονέκτημα έδρας να πάρει την κούπα ξανά στα χέρια του. Να τελειώσει το παραμυθάκι των βάζελων. Και αυτό το πρωτάθλημα θα έρθει στον Πειραιά γιατί έτσι γουστάρουμε εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ.

Βαζέλες το σκορ είναι στο 3-0 και συνεχίζουμε…

Διαβάστε επίσης

Δυνατά στο ΣΕΦ!

Δυνατά στο ΣΕΦ!

Ο κόσμος του Θρύλου δείχνει ότι την Πέμπτη το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΣΕΦ για να γίνει το 1-0 στους τελικούς...

Τότε θα τους τελειώσουμε!

Τότε θα τους τελειώσουμε!

Το πρόγραμμα των τελικών της Α1, εκεί που ο Θρύλος θα «τελειώσει» τον ΠΟΑ, ανακοινώθηκε την Τρίτη. Στις 22.00 τα ματς...

Μαζί σας το G-BASKET!

Μαζί σας το G-BASKET!

Και αυτή την Τετάρτη έρχεται κοντά σας. Ο Θρύλος δεν θα είναι επηρεασμένος στον τελικό!