Ντουντούκα
Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, φοράμε την ερυθρόλευκη και ξεκινάμε για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πέφτει η χούντα!

Πέφτει η χούντα!
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 - 17:54

Όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε απίστευτες καταστάσεις στο ελληνικό μπάσκετ. Με το έτσι θέλω και με προκλητικό τρόπο ανάγκαζαν τον Ολυμπιακό να χάνει το πρωτάθλημα. Οι γκρίζοι λύκοι έκαναν όργια. Καλό είναι να μην θυμηθούμε όλα όσα έχουν ζήσει οι ΓΑΥΡΟΙ και όσα έχει περάσει η μπασκετική ομάδα από το πράσινο κατεστημένο. Έχουν συμβεί τραγελαφικές καταστάσεις.

Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει; Έχουμε δει διαιτητές να καθορίζουν αποτελέσματα, την ομοσπονδία να αφαιρεί βαθμούς από τον Ολυμπιακό, να κλείνει το ΣΕΦ για το μισό πρωτάθλημα. Να θυμηθούμε τον Πηλοΐδη, τον Βορεάδη, τον Πιτσίλκα, τον Χριστοδούλου και όλα τα υπόλοιπα μπουμπούκια του ελληνικού μπάσκετ;

Φθάνει το τέλος σας κύριοι. Μέχρι εδώ ήταν! Τώρα η κατάσταση περνάει στα χέρια του Ολυμπιακού. Οι κόποι των αδερφών Αγγελόπουλων δικαιώνονται. Ο Θρύλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Την Πέμπτη ξεκινάει η σειρά των τελικών και ούτε να σκεφτεί κανείς να αγγίξει τον Ολυμπιακό. Ξεχάστε όλα όσα γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια. Από εδώ και πέρα εμείς κάνουμε κουμάντο.

Η πράσινη χούντα πέφτει… Ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος θα καθίσει ξανά στον θρόνο του. Τέλος στην δικτατορία, τέλος στις φασιστικές αποφάσεις… Το μπάσκετ κατεβαίνει ξανά στον Πειραιά και όλοι οι δικτάτορες που το χαντάκωσαν τόσα χρόνια θα πάνε σπίτια τους. Θρύλε, με τον κόσμο στο πλευρό σου ετοιμάσου να πάρεις το στέμμα που τόσα χρόνια σου κλέβουν.

Διαβάστε επίσης

«Είναι στο χέρι μας»

«Είναι στο χέρι μας»

Διψασμένος να πετύχει το στόχο που έθεσε επιστρέφοντας από τη Μόσχα ο Παπαλουκάς. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που έδωσε στον «ΓΑΥΡΟ» ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Έτοιμοι για πάλη»

«Έτοιμοι για πάλη»

Λακωνικός ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στις τελευταίες δηλώσεις πριν τον τελικό της Πέμπτης.

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι επισήμανε πως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού δουλεύουν σκληρά για να καταφέρουν να κατακτήσουν και το φετινό τίτλο.