Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά στο ΣΕΦ!

Δυνατά στο ΣΕΦ!
Τρίτη, 24 Μαΐου 2011 - 22:14

Από το πρωί της Τρίτης ο κόσμος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο ΣΕΦ, καθώς ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει μαγικά χαρτάκια, για να στηρίξει την ομάδα στον πρώτο τελικό κόντρα στον ΠΟΑ. Η ζήτηση όπως αναμένονταν, δεν είναι απλά μεγάλη αλλά... τεράστια καθώς από τις 10:00 το πρωί που άνοιξαν τα εκδοτήρια, τουλάχιστον μέχρι τις 15:00 είχαν φύγει 4000 και πλέον κομμάτια.

Ο Θρύλος μετράει 3-0 κόντρα στους «πράσινους» και την Πέμπτη το βράδυ με τους οπαδούς στο πλευρό του θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πάρει τον πρώτο τελικό της σειράς.

Μέχρι τώρα φέτος η ομάδα τα έχει πάει περίφημα στα ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο και ο κόσμος έχει χαρεί και στα τρία που έγιναν. Τώρα, όλοι μαζί, ενωμένοι περιμένουν τον τελικό. Ομάδα και κόσμος που θα στηρίξει ξανά για να… μπει το νερό στο αυλάκι και να φτάσει ο Θρύλος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι οπαδοί θα σταθούν και αυτή τη φορά στο πλευρό της ομάδας και αυτό έδειξε η παρουσία τους το πρωί έξω από το ΣΕΦ στα εκδοτήρια στα οποία κυκλοφορούν τα εισιτήρια. Την Πέμπτη το βράδυ δεν πρέπει να… πέφτει καρφίτσα στο ΣΕΦ και στο τέλος κόσμος, ομάδα και διοίκηση να πανηγυρίσουν το πρώτο σημαντικό βήμα για τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης

Τότε θα τους τελειώσουμε!

Τότε θα τους τελειώσουμε!

Το πρόγραμμα των τελικών της Α1, εκεί που ο Θρύλος θα «τελειώσει» τον ΠΟΑ, ανακοινώθηκε την Τρίτη. Στις 22.00 τα ματς...

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι επισήμανε πως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού δουλεύουν σκληρά για να καταφέρουν να κατακτήσουν και το φετινό τίτλο.

Η σειρά σας βαζελάκια!

Η σειρά σας βαζελάκια!

Τα χρόνια της χούντας στο ελληνικό μπάσκετ τελειώνουν. Ο Θρύλος από την Πέμπτη κάνει το πρώτο βήμα για την κούπα.