Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε σαν άλλοτε

Πάμε σαν άλλοτε
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - 20:30

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές… Φαντάζει πιεστικό, εκβιαστικό αλλά συνάμα και αληθινό, μόνο ως προς τη μία πλευρά του: «ΤΩΡΑ ή ποτέ». ΤΩΡΑ, δεν υπάρχει το ποτέ. ΤΩΡΑ! Αρχής γενομένης από την Πέμπτη (22:00/ΝΕΤ-live από το Gavros.gr) στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός πρέπει, θέλει, οφείλει, επιβάλλεται, χρωστάει, να κάνει το 1-0 (και όχι 4-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό και συνάμα να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα (μεγάλο ή μικρότερο από τα άλλα θα το κρίνει η ιστορία) για την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος. Δεκατέσσερα χρόνια είναι πολλά και η ώρα της επιστροφής είναι ΤΩΡΑ!

Τέτοιες ώρες, το μυαλό κατακλύζεται από σκέψεις, διάφορες και πολύπλοκες που οι λέξεις αδυνατούν να τις περιγράψουν. Ευτυχώς, σε αντίθεση με τους φίλους του Ολυμπιακού, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει καταφέρει να επιβάλλει ηρεμία που κρίνεται αναγκαία στην ομάδα, προσήλωση και αυτοσυγκέντρωση απαραίτητη για τους «ερυθρόλευκους».

Όλοι το θέλουν το πρωτάθλημα, μην γελιέστε, ίσως περισσότερο και απ’ όλους μας. Είναι έτοιμοι, έχουν δουλέψει αρκετά, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ο καθένας την αποστολή του, γι αυτό για το οποίο προορίζεται, για … όλους. Και οι υπόλοιποι γι αυτόν. Όλοι μαζί… Μας το χρωστάει η ιστορία, μας χρωστάνε πολλά, όπως κι οι παίκτες στους εαυτούς τους, στη διοίκηση, στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουν δουλέψει αρκετά, έχουν προετοιμαστεί κυρίως σε τακτική και λεπτομέρειες ικανές όμως να κάνουν τη διαφορά, θέλουν να μείνουν πιστοί στις συνταγές του Σέρβου τεχνικού, της φιλοσοφίας τους, να μην ξεφύγουν, να μην χαλάσουν το μυαλό τους.

Στα πρώτα παιχνίδια είχαμε αναφέρει πως όποιος φοβάται, τρέμει, έχει αμφιβολίες καλύτερα να κλειδωθεί στα αποδυτήρια. Να είστε σίγουροι (γιατί και σε μας έχουν φύγει οι αμφιβολίες πλέον) ότι ΟΛΟΙ θα βγουν στο παρκέ αποφασισμένοι, διψασμένοι και έτοιμοι για μάχες και… θα δικαιωθούν.

Μόνοι δεν θα είναι. Ποτέ δεν ήταν. Εκεί θα είναι και ο κόσμος του Ολυμπιακού, παρών, πάντα στις επάλξεις, δίπλα στην ομάδα και την προσπάθειά της, έτοιμος να σηκώσει την ασπίδα και να την προστατέψει από όποιο κακοτοπιά. Κατά διαβολική σύμπτωση ήταν πολλές όλα αυτά τα χρόνια.

Τα λόγια είναι περιττά…

ΤΩΡΑ μάγκες, ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Διαβάστε επίσης

Το βίντεο για τους τελικούς

Το βίντεο για τους τελικούς

Δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο- διαφήμιση του ΕΣΑΚΕ για τους τελικούς με τον Γιώργο Πρίντεζη να πρωταγωνιστεί από τον Ολυμπιακό.

Αντίστροφη μέτρηση!

Αντίστροφη μέτρηση!

Η ώρα της... κρίσης έφτασε. Οι τελικοί της Α1 αρχίζουν και το gavros.gr θυμίζει τα τρία προηγούμενα ραντεβού με τον ΠΟΑ!

Με το... μάτι του gavros.gr

Με το... μάτι του gavros.gr

Live όλες οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του 1ου τελικού της Α1 μπάσκετ ανδρών.