Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν το περίμενα»!

«Δεν το περίμενα»!
Σάββατο, 28 Μαΐου 2011 - 16:17

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως το ματς ήταν σκληρό, κάτι το οποίο περίμενε. Όμως, αυτό που δεν περίμενε είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν θα εκμεταλλευόταν την έδρα του.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι όπως όλα μέχρι τώρα. Σήμερα εμείς δεν ξέραμε πώς να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, κάτι που εγώ δεν το περίμενα. Ο ΠΑΟ ήθελε περισσότερο το ματς, ήταν καλύτερος σήμερα και πήρε δίκαια τη νίκη. Ήταν μεγάλος αντίπαλος, όμως μεγαλύτερος αντίπαλος ήταν το δικό μας άγχος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λάθη του 2ου και 3ου δεκαλέπτου: «Δεχτήκαμε πάρα πολλά εύκολα καλάθια. Ο Μάριτς μας έβαλε 14 πόντους. Ουσιαστικά χάσαμε τον έλεγχο και στο 2ο και στο 3ο δεκάλεπτο που είχαμε πιθανότητα να οργανώσουμε το ματς καλύτερα αλλά δεν το πετύχαμε. Στο τέλος αποφάσισα να παίξουμε με πιο έμπειρους παίκτες. Το ματς κρίθηκε σε ένα ριμπάουντ στα τελευταία λεπτά και σε ένα τρίποντο του Φώτση».

Ολοκληρώνοντας έστειλε το μήνυμα για το ματς του ΟΑΚΑ: «Τώρα έχουμε το ματς την Κυριακή και έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για αυτό τον αγώνα, να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Τι να πει για τα αίσχη;

Τι να πει για τα αίσχη;

Από πού να άρχιζε και που να τελείωνε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά από αυτά που έγιναν στο ΣΕΦ;

Φωνάζει ο κλέφτης

Φωνάζει ο κλέφτης

Απίστευτες προκλήσεις από τα «πράσινα παπαγαλάκια». Μιλούν ΑΥΤΟΙ για διαιτησία. Αλλο ματς έβλεπαν ή θέλουν έτσι να επισκιάσουν τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού;

Δεν τελειώσαμε...

Δεν τελειώσαμε...

Έσπασε η έδρα, αλλά παρά την έκδηλη απογοήτευση, η προσπάθεια συνεχίζεται…