Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κριτήριο ο... Ζαβλανός (;)

Κριτήριο ο... Ζαβλανός (;)
Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - 05:14

Δεν συγκινήθηκαν και πολύ, φυσικά απαντήσεις δεν νομίζουμε πώς θα πάρουμε. Στην ΚΕΔ έχουν χάσει τη… μπάλα, ευθιξία και σεβασμός είναι στοιχεία που δεν συμπεριλαμβάνονται προφανώς στην καθημερινότητα και τις αρχές των «έχων το γενικό κουμάντο» στη διαιτησία.

Φυσικά μετά τις κληρώσεις σε μπολ από γιαούρτι και… σαλατιέρες, πέρασαν και σε συγγενικά… ρουσφέτια. Όχι ότι δεν γίνονταν παλαιότερα. Απλά τώρα, έχουν επιστρατεύσει κάθε «όπλο» ώστε να σωθεί και φέτος η παρτίδα. Και φυσικά απροκάλυπτα…

Θέσαμε ερωτήματα, απαντήσεις λοιπόν δεν λάβαμε. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ;

Τι ήταν αυτό που τον κατέστησε ικανό να μπει στην κληρωτίδα με τους υπόλοιπους 11 από τη στιγμή που δεν είναι διεθνής; Επαιξε ρόλο η συγγενική σχέση που έχει με τον -έναν εκ των τριών «κεφαλών» της ΚΕΔ- Νίκο Ζαβλανό; Τον κ. Ζαβλανό που φυσικά άπαντες ενθυμούνται για την συμπεριφορά και τα σφυρίγματά του από την-όχι και μακρινή- δράση του ως εν ενεργεία διαιτητή.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις διαιτητικές αποφάσεις στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό την Κυριακή, του κ. Ψαριανού, του κ. Φούφη και φυσικά του κ. Χριστοδούλου, ο οποίος είχε γίνει δέκτης «ασφυκτικού πρέσινγκ» (για να το πούμε και ευγενικά) από τον Θανάση Γιαννακόπουλο μετά τον τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό.


ΥΓ: Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε και την αξιολόγηση που έγινε στην τριάδα του πρώτου τελικού και ιδίως στον κ. Σώμο για τα κατορθώματά τους από την ΚΕΔ. Εμειναν ικανοποιημένοι; Τι βαθμολογία τους έβαλαν; Τιμωρία θα υπάρξει; Επιβράβευση; Κάτι βρε αδελφέ ώστε να δείξουν τουλάχιστον την αντίληψή τους…



Διαβάστε επίσης

Δείξτε τι αξίζετε

Δείξτε τι αξίζετε

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο τελικό ξεκίνησε. Τι θέλουμε να δούμε από τους 12 παίκτες και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΟΑΚΑ.

«Να το πάρουμε πίσω»

«Να το πάρουμε πίσω»

Κοιτάει μπροστά ο Μίλος Τεόντοσιτς θέλοντας να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς με τον ΠΑΟ.

Τι να πει για τα αίσχη;

Τι να πει για τα αίσχη;

Από πού να άρχιζε και που να τελείωνε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά από αυτά που έγιναν στο ΣΕΦ;