Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πνίγηκε» στον... βόθρο του μπάσκετ

«Πνίγηκε» στον... βόθρο του μπάσκετ
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 - 05:31

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να νικήσει μέσα σε αυτό το γήπεδο, απέναντι σε αυτή την απίστευτη οκτάδα του Εξασφύριχτρου! Δεν υπήρχε κανένα αντίδοτο σε αυτή την παράσταση που έδωσαν πάλι οι «πράσινοι» και οι «γκρι»!

Μελανά σημεία για τον Ολυμπιακό; Η απειρία του απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις; Πως όμως να μάθει να τις αντιμετωπίζει, όταν μονίμως βρίσκουν κάτι καινούριο να ρίξουν στον δρόμο του;

ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ξανά! Και ξανά! Και ξανά! Αρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά στα στατιστικά. Θα καταλάβει… Εκεί που ο ΠΑΟ είχε σουτάρει 20 (!) βολές, ο Θρύλος είχε 3!! Όλες κι όλες! Εκεί που τα κινητά σκριν (μονίμως) επιτρέπονται, πώς να καταφέρεις να περάσεις; Εκεί που η προσπάθεια ενός παίκτη να περάσει από τον αντίπαλό του γίνεται ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ φάουλ!!!

Τα είδαμε πάλι όλα απόψε. Όχι ότι δεν τα έχουμε δει τόσα χρόνια! Όμως πλέον ο κόμπος φτάνει στο χτένι! Η πρόκληση έχει και όρια. Τι ανάλυση αγωνιστική να γίνει σε ένα τέτοιο ματς; Με την εξέδρα να κάνει τα γνωστά, δικά της και προς το τέλος του ματς να ετοιμάζονται να μπουν μέσα στο παρκέ!

Ο Ολυμπιακός έχασε 78-66, αν και το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Ντούντα… Τι να λέμε τώρα. Δεν τα ξέρουμε; Πρώτη φορά τα ζούμε;

Παρακολουθήσατε ζωντανά την αναμέτρηση από το gavros.gr.

Διαβάστε επίσης

«Πέτυχαν» το πούλμαν

«Πέτυχαν» το πούλμαν

Για δύο λεπτά ακινητοποιήθηκε η αποστολή, αλλά δεν συνέβη κανένα δυσάρεστο απρόοπτο

Η μεγαλύτερη αλητεία!

Η μεγαλύτερη αλητεία!

Η πιο προκλητική διαιτησία στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ. Σας σιχάθηκε όλη η Ελλάδα.