Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγαλύτερη αλητεία!

Η μεγαλύτερη αλητεία!
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 - 14:15

Όλα αυτά τα χρόνια τα μάτια μας έχουν δει πολλά με αντίπαλο τον ψεύτικο. Αυτό που έγινε στον δεύτερο φετινό τελικό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Με διαφορά η πιο προκλητική διαιτησία όλων των εποχών. Καθαρή αλητεία είναι αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ. Προκαλούν τον κόσμο χωρίς να επεμβαίνει κανένας αρμόδιος. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη. Μαζέψτε τους γιατί πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια.

Χριστοδούλου, Φούφης και Ψαριανός έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ και σίγουρα όσοι τους έβαλαν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή τους. Δικαίωσαν τους πάντες ο ψεύτικος μπορεί να αισθάνεται περήφανος γι’ αυτό το πρωτάθλημα που έχουν φτιάξει.

Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου εκτέλεσαν 20 βολές. Μόνο που τους πλησίαζαν οι παίκτες μας σφύριζαν φάουλ. Τεχνική ποινή στον Τεόντοσιτς. Μόλις έφυγε στο σκορ ο Ολυμπιακός οι γκρίζοι αλήτες φρόντιζαν με τα σφυρίγματα τους να τους βάζουν στο παιχνίδι. Πολύ νωρίς χρεώθηκε δύο φάουλ ο Μπουρούσης. Αμέσως, αμέσως έφθασε τα τέσσερα ο Γλυνιαδάκης.

Στο 60-60 τους έχει βάλει να εκτελέσουν βολές. Και το μυθικότερο όλων στο ίδιο σημείο δίνουν και αντιαθλητικό φάουλ στον Σπανούλη. Η μεγαλύτερη αλητεία που έχει γίνει στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού «βράζει» είναι έξαλλος βλέποντας τους παίκτες να ματώνουν για να βάλουν ένα καλάθι.

Δεν σέβονται τον μεγαλύτερο σύλλογο και η αβάντα στους ψεύτικους πλέον δεν έχει προηγούμενο. Κάποτε κρατούσαν και τα προσχήματα, αλλά τώρα το έχουν ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Τα νέα φυντάνια της διαιτησίας, οι «ταλαντούχοι διαιτητές» όπως τους χαρακτήρισαν και από τη ΝΕΤ δεν κρατούν τα προσχήματα. Δεν υπάρχει και λόγος να το κάνουν. Εξόφθαλμα τα σφυρίγματα όλων και οι οπαδοί των ψεύτικων να χειροκροτούν και να πανηγυρίζουν κάθε άθλιο σφύριγμα.

Και φυσικά ξεχάσαμε. Το αγαπημένο παιδί της ΝΕΤ και των διαιτητών ο Διαμαντίδης χρεώθηκε το πρώτο του φάουλ ένα λεπτό πριν τελειώσει το παιχνίδι. Τι να συζητάμε μετά από αυτό; Σας σιχαίνεται όλος ο Πειραιάς, σας σιχαίνεται ο κόσμος του Ολυμπιακού. Είστε ανεπιθυμήτοι στο Λιμάνι.

Διαβάστε επίσης

Αρχισαν τα όργανα

Αρχισαν τα όργανα

Συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις στο ΟΑΚΑ. Έσπασαν μια πόρτα και μπήκαν τζάμπα!

Η απάντηση, γεμάτο ΣΕΦ!

Η απάντηση, γεμάτο ΣΕΦ!

Το ΣΕΦ την Τετάρτη πρέπει ξανά να γεμίσει. Να μην αφήσουμε τους παίκτες μας να «παλέψουν» μόνοι τους...

«Πέτυχαν» το πούλμαν

«Πέτυχαν» το πούλμαν

Για δύο λεπτά ακινητοποιήθηκε η αποστολή, αλλά δεν συνέβη κανένα δυσάρεστο απρόοπτο