Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλώς τον κι αυτόν

Καλώς τον κι αυτόν
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 - 23:42

Το είδαμε κι αυτό! Ο Τάκης Μπαλτάκος, ο πριν από πολλά χρόνια νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρακολούθησε τον δεύτερο τελικό και λίγες ώρες αργότερα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό με υποτιμητικά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη.

«Πάντα οι ηττημένοι φωνάζουν για τη διαιτησία, η οποία στην προκειμένη δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μου έκανε εντύπωση που ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε μπροστά και διαμαρτυρόταν», δήλωσε ο Μπαλτάκος, ο οποίος έκανε υποδείξεις (!) και στους αδελφούς Αγγελόπουλους: «Ασχολούνται πολύ λιγότερο διάστημα απ’ ότι οι Γιαννακόπουλοι. Θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη υπομονή. Αν δεν υπομείνουν, δεν θα καταφέρουν ποτέ να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έμαθε να υπομένει την τετραετία 1992-1996 και μάλιστα στις δύσκολες στιγμές. Τότε η ομάδα πήγε σε δύο final 4 και υπέστη ισάριθμες ήττες. Οι Γιαννακόπουλοι είχαν την υπομονή και δεν άλλαξαν το προσωπικό. Αυτό δεν είναι αστειάκι, έχει μεγάλη σημασία να έχεις το ίδιο προσωπικό για τόσα πολλά χρόνια».

Τώρα γιατί δίνεται βήμα σε ανθρώπους που δεν έχουν πλέον καμία σχέση με το μπάσκετ, είναι ένα ερώτημα. Ο κ. Μπαλτάκος ρωτήθηκε και απάντησε, όμως καλό θα είναι να προσέχει τι λέει, ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ένταση και μια ομάδα -όπως είναι ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση- που παραπονιέται για την αντιμετώπιση που τυγχάνει.

Διαβάστε επίσης

«Βράζει» ο κόσμος!

«Βράζει» ο κόσμος!

«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, για τη μετάδοση του αγώνα! Ενδεικτικά μηνύματα των φίλων του Θρύλου!