Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν σκύβουν το κεφάλι

Δεν σκύβουν το κεφάλι
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 - 20:23

Σίγουρα το κλίμα δεν ήταν και το πιο ευχάριστο, όμως η προπόνηση της Δευτέρας βοήθησε τους παίκτες να ξεχάσουν όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν το απόγευμα στο ΣΕΦ, άκουσαν αυτά που είχε να τους πει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και στη συνέχεια γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα εν όψει του τρίτου τελικού που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης.

Οι έμπειροι της ομάδας (Σπανούλης, Μπουρούσης, Παπαλουκάς) προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους υπόλοιπους, μιας και δεν είναι εύκολο να βρει ένας παίκτης κίνητρα όταν βρίσκεται πίσω με 2-0 και πλέον το ζητούμενο για τον Ίβκοβιτς είναι να φτιάξει την διαλυμένη ψυχολογία των παικτών του που είδαν ότι είχαν τις δυνάμεις για να κυνηγήσουν το διπλό, αλλά στο τέλος έφυγαν για άλλη μια φορά με σκυμμένο το κεφάλι από το ΟΑΚΑ.

Τώρα, βέβαια, τα κεφάλια πρέπει να σταθούν και πάλι ψηλά, ώστε να μειώσει η ομάδα στο 2-1 και να διεκδικήσει στην έδρα του αντιπάλου την ισοφάριση που θα στείλει τη σειρά στο πέμπτο ματς. Για να γίνει αυτό πρέπει και ο κόσμος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να εξαντλήσει τα εισιτήρια που βγήκαν στην κυκλοφορία το πρωί της Δευτέρας και να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει με τις φωνές και τα συνθήματά τους.

Διαβάστε επίσης

Οι Αγγελόπουλοι στην ΕΟΚ

Οι Αγγελόπουλοι στην ΕΟΚ

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ πήγαν στα γραφεία της ΕΟΚ και εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τη διαιτησία...

Και χωρίς Σπανούλη!

Και χωρίς Σπανούλη!

Η διαφορά μεταξύ μας ξέρετε ποια είναι; Εμείς όταν χάνουμε το παραδεχόμαστε και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.

Επιλεκτική μνήμη...

Επιλεκτική μνήμη...

Στον ΠΑΟ ξεχνούν το μπουκάλι που είχε πετάξει ο Μποντιρόγκα και την επίθεση στην αποστολή του Θρύλου...