Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χείμαρρος (ξανά) ο Σπανούλης

Χείμαρρος (ξανά) ο Σπανούλης
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011 - 17:56

Ο Βασίλης Σπανούλης έδειξε και μετά τον δεύτερο τελικό ότι δεν μασάει τα λόγια του. Μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ ο άσος της ομάδας του Πειραιά μίλησε για την μεγάλη νίκη της ομάδας την οποία και απέδωσε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι Πειραιώτες.

"Νικήσαμε με τον τρόπο που μας κέρδισε ο Παναθηναϊκός στα δυο πρώτα ματς, χάρη στην καλή μας άμυνα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίζουμε και άμυνα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε μάθει να παίζουμε επίθεση. Η άμυνα χαρίζει τίτλους, η επίθεση μόνο θέαμα. Πρέπει να μπολιαστούμε με αυτή τη νοοτροπία και να γίνουμε ομάδα που θα ρίχνει εκεί το βάρος. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο. Δώσαμε το πρώτο από τα τρία ματς που πρέπει να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Μια άμυνα, ένα σουτ κάνουν τη διαφορά. Οι δυο ομάδες είναι αντάξιες και κερδίσει όποιος είναι και λίγο πιο τυχερός", είπε χαρακτηριστικά ο Σπανούλης.

Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον οποίο θεωρεί ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για να έρθει η νίκη. "Στο ΟΑΚΑ ήμασταν συγκεντρωμένοι για 35 λεπτά. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς μπροστά με 2-1 νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο κοιτάγαμε περισσότερο η επίθεση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε στα κρίσιμα σημεία του ματς. Ο καθένας έχει το ρόλο του κι αυτοί μας βοήθησαν όταν έπρεπε. Οσο για τον Μπουρούση, είναι συμπαίκτης και φίλος μου. Θα του πω κάποια πράγματα, αλλά η απόφαση είναι δική του. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια, θέλουμε χρόνο και αυτοπεποίθηση για να γίνουμε ομάδα", κατέληξε ο Βασίλης Σπανούλης.

Διαβάστε επίσης

Μίλος, ο Θρύλος σε έχει ανάγκη

Μίλος, ο Θρύλος σε έχει ανάγκη

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Τεόντοσιτς και όλοι περιμένουν την αγωνιστική του ανάταση στον τέταρτο τελικό της Κυριακής.

Αφήστε μας να παίξουμε!

Αφήστε μας να παίξουμε!

Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 1-2 και αυτό που ζητάμε τώρα είναι να μας αφήσετε να διεκδικήσουμε την νίκη στο ΟΑΚΑ.

Θρύλε μάγκα, διπλό μεσ' το ΟΑΚΑ!

Θρύλε μάγκα, διπλό μεσ' το ΟΑΚΑ!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια παλικαρίσια νίκη με 76-68 κόντρα στον ΠΑΟ και πλέον πάει στο ΟΑΚΑ για την ισοφάριση στη σειρά των τελικών.