Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φτιαγμένος» ο Σπανούλης

«Φτιαγμένος» ο Σπανούλης
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011 - 22:29

Είναι από τη φύση του ένας σκληροτράχηλος άνθρωπος. Εχει περάσει πολλά στη ζωή του, αλλά μερικές φορές υπάρχουν και όρια. Και ο Βασίλης Σπανούλης βλέπει ότι πολλοί τα έχουν καταπατήσει. Ο ηγέτης του Θρύλου ξέρει τι θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, είναι έτοιμος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θέλει όσο κανείς άλλος να τιμωρήσει αυτούς που προσπαθούν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Εχει διαβάσει και έχει ακούσει πολλά από το περασμένο καλοκαίρι, όμως αυτό που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει προηγούμενο.

Το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού του «ετοιμάζει» θερμή υποδοχή, αλλά το αυτί του «Kill Bill» δεν ιδρώνει, γιατί πολύ απλά ο ίδιος διάλεξε αυτό το δύσβατο μονοπάτι το περασμένο καλοκαίρι και ο ίδιος θα το περπατήσει. Αν οι 20 χιλιάδες οπαδοί που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ έχουν αποκλειστικό σκοπό να τα βάλουν μαζί του, θα κάνουν καλό στον Θρύλο, γιατί ο Σπανούλης δεν πρόκειται να γονατίσει. Ισα – ίσα που θα «φτιαχτεί» ακόμη περισσότερο, όπως κάνει πάντα σε… δύσκολες έδρες.

Ο Ιβκοβιτς και οι συνεργάτες του δεν χρειάστηκε ποτέ να «δουλέψουν» πάνω στην ψυχολογία του διεθνή γκαρντ, διότι ο ίδιος ο Σπανούλης προσηλώνεται στον στόχο και τον αντίπαλο που έχει κάθε φορά απέναντί του. Θα μπει στο παρκέ συγκεντρωμένος, θα κλείσει τα αυτιά και θα έχει και τη συμπαράσταση των συμπαικτών του. Ο Ολυμπιακός είναι μια γροθιά έτοιμη να χτυπήσει στο πρόσωπο τον ΠΑΟ και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον τέταρτο τελικό για να δώσουν ο καθένας τις δικές του απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης

Καθεστώς τρομοκρατίας!

Καθεστώς τρομοκρατίας!

Ό,τι θέλουν κάνουν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟ που σουλατσάρουν ανενόχλητοι πίσω από τον πάγκο.

Αλλάξτε τα όλα!

Αλλάξτε τα όλα!

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πρέπει να πάρουν μεγάλες αποφάσεις για να πάρει η ομάδα την κούπα.

Λακωνικός ο ‘Ιβκοβιτς

Λακωνικός ο ‘Ιβκοβιτς

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Ντούντα ενόψει του τέταρτου τελικού που γίνεται το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.