Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρόμα και δυσωδία!

Βρόμα και δυσωδία!
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011 - 04:42

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σκέφτεσαι ποιο ήταν το πιο σιχαμένο. Με ποιο πρωτάθλημα απ’ αυτά που κατέκτησε ο βάζελος στο μπάσκετ αηδίασες περισσότερο. Πολλοί ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν σε αυτή την θέση μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει ποιο πρωτάθλημα τους ήταν το βρόμικο.

Στο φετινό έγιναν πραγματικά αίσχη. Έγινε όργια, που σου προκαλούν αηδία. Οι διαιτητές ήταν ταλιμπάν. Δεν καταλάβαιναν τίποτα απολύτως και καθόριζαν τα αποτελέσματα. Καθόριζαν τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των τελικών. Ειδικά, μάλιστα στο δεύτερο δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

Αηδία πραγματική. Μπόχα και βρόμα. Ίσως το χειρότερο πρωτάθλημα που έχουν πάρει στην ιστορία τους. Να το χαίρονται, να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Τους γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αυτό το μπάσκετ φτιάξατε, αυτό να χαίρεστε. Το πιο βρομερό πρωτάθλημα όλων των εποχών από μία ομάδα που το πήρε με το ζόρι. Το πήραν με το έτσι θέλω.

Το πήραν με τα κοράκια. Το πήραν με την τρομοκρατία που δημιούργησαν στον τέταρτο τελικό. Το πήραν χτυπώντας παίκτες του Ολυμπιακού. Μας προκαλείτε αηδία. Είστε ψεύτικοι και σιχαμένοι.

Γιατί σε ακόμα ένα παιχνίδι που πήγαινε πόντο τα κοράκια έβαλαν το χέρι τους. Έδωσαν στα κρίσιμα σημεία τα σφυρίγματα που έπρεπε στον βάζελο. Καθάρισαν τον Γκόρντον μέσα σε δύο φάσεις. Στην μία τον χρέωσαν με βήματα που δεν υπήρχαν και στην επόμενο του σφύριξαν το πέμπτο φάουλ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Περπέρογλου έκανε φάουλ. Όλα αυτά, όμως, δεν σας αγγίζουν ε; Χαρείτε το πιο σιχαμένο και βρόμικο πρωτάθλημα που πήρατε.

Διαβάστε επίσης

Αλλάξτε τα όλα!

Αλλάξτε τα όλα!

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πρέπει να πάρουν μεγάλες αποφάσεις για να πάρει η ομάδα την κούπα.

Καθεστώς τρομοκρατίας!

Καθεστώς τρομοκρατίας!

Ό,τι θέλουν κάνουν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟ που σουλατσάρουν ανενόχλητοι πίσω από τον πάγκο.