Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα μας τρελάνει ο Γιοχαλής

Θα μας τρελάνει ο Γιοχαλής
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 - 06:45

Ο Θανάσης Γιοχαλής είναι ένας παλαίμαχος διεθνής διαιτητής, σφύριζε αγώνες την εποχή που τα πρώτα ονόματα ήταν οι Δουβής και Ρήγας. Αργότερα υπήρξε γενικός διευθυντής της Ολυμπιάδας Πατρών όταν αυτή αγωνίστηκε στην Α1, αφού κατάγεται από την πρωτεύουσα της Αχαΐας…

Αυτός λοιπόν ήταν ο κομισάριος του τέταρτου τελικού, αυτός ήταν ο άνθρωπος που έγραψε και υπέγραψε στο φύλλο αγώνα ότι έπεσαν δύο πέτρες (και όχι ολόκληρη οικοδομή), κάποιες κροτίδες, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο μπουκάλια. Μα αυτό θα ήταν η τέλεια ατμόσφαιρα το 2011 κύριε Γιοχαλή.

Ο κόσμος που μπήκε στο παρκέ και χτύπησε τους Μπουρούση, Αγγέλου, Νίλσεν, Ερτσεγκ και Παπανικολάου «μπήκε για να πανηγυρίσει νομίζοντας ότι έχει λήξει το ματς». Ο ίδιος ο Γιοχαλής όταν επέστρεψε τα δελτία των αθλητών στον Μίλαν Τόμιτς ρωτήθηκε γιατί δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα και απάντησε «αφού μέσα στο γήπεδο δε σας πείραξε κανείς. Τι θέλατε να γράψω»; Κάποιος από πίσω έκπληκτος ρώτησε «δεν έγραψες τίποτα»; Ο Θανάσης Γιοχαλής σα δάσκαλος δημοτικού σχολείου έψαξε να μάθει ποιος τόλμησε να του υψώσει τη φωνή. Ο Τόμιτς τον αποχαιρέτησε «άντε πήγαινε έξω να πανηγυρίσεις μαζί τους» για να απαντήσει ο Γιοχαλής «να βάλετε επιτέλους μυαλό και να ψάξετε να βρείτε τι φταίει και δεν παίρνετε πρωτάθλημα»!

Λίγες ώρες αργότερα ο Γιοχαλής κατάλαβε πως η λάμψη του πρωταγωνιστή που διεκδίκησε δεν ήταν αρκετή βγήκε και έκανε δηλώσεις, «δεν έγινε το παραμικρό στο γήπεδο, για τη φυσούνα δεν είμαι εγώ υπεύθυνος». Προφανώς ο Μπουρούσης και οι υπόλοιποι δε χτυπήθηκαν 3-4 μέτρα πριν μπουν στη φυσούνα και επίσης η φυσούνα δεν αποτελεί μέρος του γηπέδου.

Συγχαρητήρια κ. Γιοχαλή και εις ανώτερα. Με τέτοιες συμπεριφορές βοηθάτε το άθλημα του μπάσκετ.

ΥΓ Αν χρειαστείτε κάποτε κάποιον καλό οφθαλμίατρο, ενημερώστε μας σας παρακαλώ.

Διαβάστε επίσης

Κουβέντα για τον Θρύλο

Κουβέντα για τον Θρύλο

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες μίλησε μέσω του Live Chat του gavros.gr με τους αναγνώστες της ιστοσελίδας…

«Μπήκαν να πανηγυρίσουν»

«Μπήκαν να πανηγυρίσουν»

Το φύλλο αγώνα δεν ανέφερε τίποτα για την εισβολή των οπαδών στο παρκέ και την επίθεση στα μέλη της αποστολής.