Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωδικός «ρόστερ»

Κωδικός «ρόστερ»
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011 - 19:32

Οι διεργασίες για το «αύριο» του μπασκετικού Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και ο «ΓΑΥΡΟΣ» αναλύει τι γίνεται με τους παίκτες που υπάρχουν στο δυναμικό της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Μπουρούσης θα αποχαιρετήσει τον Θρύλο. Η περίπτωσή του αποτελεί ένα ερωτηματικό, όμως βάσει των δεδομένων, δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν. Η διοίκηση αναμένεται να του προτείνει μείωση αποδοχών, αισθητή μάλιστα, όμως κατά τα φαινόμενα ο Έλληνας σέντερ τη νέα σεζόν οδεύει προς Τουρκία ή Ισπανία…

Η νέα σεζόν δεν θα βρει στον Ολυμπιακό τους Παπαλουκά (ελεύθερος), Πελεκάνο (ελεύθερος), Νίλσεν (έχει συμβόλαιο, αλλά θα «σπάσει»). Ο Νεστέροβιτς μάλλον θα σταματήσει το μπάσκετ, ενώ ο Κέσελ οδεύει προς την έξοδο, με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα, αφού επί της παρούσης στον Θρύλο δεν έχει θέση.

Διαφορετικές είναι οι περιπτώσεις των Μαυροκεφαλίδη, Γλυνιαδάκη και Γκόρντον, με τους οποίους αναμένονται διαπραγματεύσεις σύντομα. Θα γίνει κουβέντα από μηδενική βάση για τον Πρίντεζη, ενώ οι υπόλοιποι (Τεόντοσιτς, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Βασιλόπουλος, Σπανούλης) θα μείνουν. Η νέα χρονιά, πάντως, θα κινηθεί σε αρκετά πιο οικονομικά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Τραπέζι χωρίς... λόγια

Τραπέζι χωρίς... λόγια

Η παραπάνω φωτογραφία από το πρακτορείο intime, άρα ούτε από κανέναν παπαράτσι, ούτε από κανέναν περαστικό, απεικονίζει μία προκαθορισμένη...