Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρισάθλια τα επεισόδια»

«Τρισάθλια τα επεισόδια»
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011 - 03:29

Θέση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, πήρε ο γγα Πάνος Μπιτσαξής. Μιλώντας στον Sentra 103,3 τα χαρακτήρισε «τρισάθλια» και τόνισε ότι οι φορείς έκαναν μεγάλη προσπάθεια να τα αποτρέψουν, αλλά τους ξέφυγαν.

Αναλυτικά, ο γγα επεσήμανε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να το αποτρέψουμε. Μας ξέφυγε. Ποιοι ήταν οι κανονισμοί στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο; Μπορεί να υποτιμήσουμε κάποια φαινόμενα, όμως ο βηματισμός είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε αυστηροποίηση όχι για τα μάτια του κόσμου αλλά για την ουσία, διακοπή των αγώνων και αυτοματισμούς. Όλα όμως μετά από δεκαετίες πρακτικής που καλούμαστε να αλλάξουμε χρειάζεται διαδικασία ωρίμανσής τους».

Αναφερόμενος στην αντίδραση του Θρύλου, τόνισε: «Με δημόσια δήλωση και με έντονο τρόπο είχα επαινέσει την συμπεριφορά των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον 1ο τελικό. Από κει και πέρα έχει άδικο ο Μαρινάκης αν τα λέει αυτά. Ημουν στα τηλέφωνα μέχρι την 1 τη νύχτα με τις διοργανώτριες, η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική, η διαφορά των κροτίδων με τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη είναι ποσοτική αλλά όχι ποιοτική, Οι ομάδες πρέπει να αποφασίσουν ποια είναι η πελατεία τους. Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι δεν υπάρχει ισονομία. Παρά τις προσπάθειες και οι ομάδες και η διοργανώτρια και το ΟΑΚΑ παρουσιάζουμε ακόμη ελλείμματα».

Κατέληξε, δε, επισημαίνοντας: «Το είχα προβλέψει, πρέπει να γίνονται σαν ματς ειδικής διαχείρισης. Δεν γίνεται να μετράμε ποιος έριξε περισσότερες κροτίδες, αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ ήταν τρισάθλιο το είπε και ο Ομπράντοβιτς. Δεν μπορεί να στεκόμαστε πάντα στο οργανωτικό και το αστυνομικό έλλειμμα, πρέπει να δούμε την πείρα που αποκομίσαμε από την οργάνωση του τελικού Κυπέλλου. Θέλεις ματς με άδειες εξέδρες; Όχι θέλω αυστηρό έλεγχο και ζώνες ασφαλείας, αν δεν το κάνουμε θα γίνει και το μπάσκετ εστία βίας, η βία είναι μεταφερόμενη. Οι διαιτητές έκαναν την εκτίμησή τους όμως αυτά τα ματς πρέπει να διακόπτονται».

Διαβάστε επίσης

Αποφασίζει ο Θρύλος

Αποφασίζει ο Θρύλος

Από τις προθέσεις των «ερυθρόλευκων» εξαρτάται το μέλλον του Τεόντοσιτς, τον οποίο πολιορκεί το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα. Τι παίζει με τον Σέρβο.

Δουλεύουν για το «αύριο»

Δουλεύουν για το «αύριο»

Αγγελόπουλοι και Ίβκοβιτς παραμερίζουν τη στενοχώρια τους και «χτίζουν» τον νέο Ολυμπιακό - Ποιες οι κινήσεις που θα γίνουν…

Τραπέζι χωρίς... λόγια

Τραπέζι χωρίς... λόγια

Η παραπάνω φωτογραφία από το πρακτορείο intime, άρα ούτε από κανέναν παπαράτσι, ούτε από κανέναν περαστικό, απεικονίζει μία προκαθορισμένη...