Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλεύουν για το «αύριο»

Δουλεύουν για το «αύριο»
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 - 03:36

Η σεζόν στην Α1 μπάσκετ ολοκληρώθηκε. Όχι με τον τρόπο που ο Ολυμπιακός επιθυμούσε, αλλά αυτό συνέβη για περισσότερους από έναν λόγους. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, παραμερίζουν τη στενοχώρια τους και... πατώντας στα μηνύματα στήριξης που έφτασαν από… παντού, «βάζουν μπροστά» για να… χτίσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν!

Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις και επιθυμίες του Ντούντα για τη νέα ημέρα που… ανατέλλει. Τι γίνεται με το μπάτζετ που μειώνεται στους περισσότερους (αν όχι όλους τους) συλλόγους ανά την Ευρώπη. Τι «παίζει» με τις απαιτήσεις των παικτών, οι οποίες επίσης μειώνονται και πως μπορεί ο Θρύλος να κινηθεί στην αγορά, για να βγει δυνατότερος τη νέα χρονιά!

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» της Πέμπτης όλες τις λεπτομέρειες για το πλάνο του «σοφού» και της ΚΑΕ για τον Ολυμπιακό του «αύριο». Ποιοι παίκτες ενδιαφέρουν, τι γίνεται με το υπάρχον ρόστερ, καθώς και ποια είναι η πρόθεση των Αγγελόπουλων για λογικές και ουσιαστικές κινήσεις, αποφεύγοντας την άσκοπη σπατάλη χρημάτων και επένδυση αυτών εκεί που πραγματικά χρειάζεται! Όλες οι εξελίξεις καταγράφονται στο ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ» της Πέμπτης!

Διαβάστε επίσης

Επιμένουν για Φενέρ

Επιμένουν για Φενέρ

Συνεχίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ να γράφουν για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Γιάννη Μπουρούση.

Αποφασίζει ο Θρύλος

Αποφασίζει ο Θρύλος

Από τις προθέσεις των «ερυθρόλευκων» εξαρτάται το μέλλον του Τεόντοσιτς, τον οποίο πολιορκεί το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα. Τι παίζει με τον Σέρβο.

«Τρισάθλια τα επεισόδια»

«Τρισάθλια τα επεισόδια»

Με δηλώσεις του ο Πάνος Μπιτσαξής αναφέρθηκε στα συμβάντα του τέταρτου τελικού της Α1 στο ΟΑΚΑ και τα καταδίκασε.