Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ίδια για Μπουρούση

Τα ίδια για Μπουρούση
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 - 11:54

Το επόμενο Final 4 που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, έχει προσδώσει έξτρα κίνητρο στις ομάδες της Τουρκίας, τουλάχιστον στις τρεις κορυφαίες (Φενέρ, Εφές Πίλσεν και Γαλατά) οι οποίες ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια επενδύουν αξιόλογα ποσά στο μπάσκετ.

Στο στόχαστρο των τούρκικων συλλόγων, βρίσκεται και ο Γιάννης Μπουρούσης, μόνο που τα Μέσα ενημέρωσης από την γείτονα χώρα, επιδίδονται εδώ και αρκετές ημέρες σε μπαράζ δημοσιευμάτων για τον διεθνή σέντερ αλλά… ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια.

Σειρά πήρε η «Χουριέτ» στην ηλεκτρονική της μορφή. Με νέο δημοσίευμα επαναλαμβάνει το ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Μπουρούση, γράφει για το 1 εκ. δολάρια που πρέπει να καταβληθούν στον Ολυμπιακό αλλά μόνο για να φύγει ο Μπουρούσης για το ΝΒΑ και… φαντάζεται κακές σχέσεις του παίκτη με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Για να το στηρίξει περισσότερο βέβαια αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει περικοπές στο ρόστερ του. Στοιχεία που ενισχύουν τις πιθανότητες-κατά το δημοσίευμα-για την μετακίνηση.

Διαβάστε επίσης

Λοκ άουτ και Ολυμπιακός

Λοκ άουτ και Ολυμπιακός

Στο Λιμάνι παρακολουθούν τις εξελίξεις στο ΝΒΑ. Τι αλλάζει σε περίπτωση που «παγώσει» το αμερικανικό πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Επιμένουν για Φενέρ

Επιμένουν για Φενέρ

Συνεχίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ να γράφουν για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Γιάννη Μπουρούση.