Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα μπάτζετ δεν φέρνουν τίτλους

Τα μπάτζετ δεν φέρνουν τίτλους
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 - 16:48

Αρχές του περασμένου φθινοπώρου και στον διάδρομο των γραφείων του ΕΣΑΚΕ, στην Ερατοσθένους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρουσία του Γιώργου Σκινδύλια (αντιπρόεδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός) αλλά και του Θανάση Γιαννακόπουλου, τόνιζαν πως στην Ισπανία «από πέρσι (σ.σ. πρόπερσι) έχουν ξεκινήσει την σταδιακή μείωση των μπάτζετ τους» διευκρινίζοντας μάλιστα και τις ιδιαιτερότητες-διαφορές της ισπανικού φορολογικού καθεστώτος.

Τώρα ήρθε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ να διευκρινίσει αλλά και να επισημάνει ξανά πως η οικονομική πολιτική των Μαδριλένων θα κινηθεί ανάλογα με αυτή του Ολυμπιακού. Οι Ισπανοί μπορεί να επισημαίνουν –για τους δικούς τους λόγους αντιπαλότητας-πως η Μπαρτσελόνα θα διατηρήσει το μπάτζετ της στα 31 εκ. ευρώ, ωστόσο στη Μαδρίτη η σκέψη είναι να διαχειριστούν πιο σωστά και ορθολογικά τα 27 εκ. μπάτζετ (μαζί με το κόστος τους Κάρλος Σουάρες) και να προσπαθήσουν να τα μειώσουν στα 22 εκ. ευρώ. Ανάλογα περίπου με αυτά του Ολυμπιακού. Περίπου…

Οι Ισπανοί μάλιστα επισημαίνουν, πως η λειτουργία ενός μεγάλου προϋπολογισμού δεν εγγυάται την επιτυχία, έχοντας σε παρένθεση τη λέξη «Ολυμπιακός», επηρεασμένοι προφανώς από τα μεγάλα μπατζετ των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια και βλέποντας ωστόσο πως η κατάκτηση της Ευρωλίγκας δεν ήρθε…

Διαβάστε επίσης

Τον θέλουν και περιμένουν!

Τον θέλουν και περιμένουν!

Τον Χαλπερίν τον θέλουν στη Μακάμπι με τα μισά λεφτά που έπαιρνε στον Ολυμπιακό. δεν θα του δώσουν πολλά περισσότερα οι Πειραιώτες αν τον καλέσουν για κουβέντα.

Λοκ άουτ και Ολυμπιακός

Λοκ άουτ και Ολυμπιακός

Στο Λιμάνι παρακολουθούν τις εξελίξεις στο ΝΒΑ. Τι αλλάζει σε περίπτωση που «παγώσει» το αμερικανικό πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.