Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον θέλουν και περιμένουν!

Τον θέλουν και περιμένουν!
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 - 19:49

Μπορεί οι οπαδοί της Μακάμπι να μην τρελαίνονται στην ιδέα της επιστροφής του Γιοτάμ Χαλπερίν στην ομάδα τους, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ τον θέλει, είναι γνωστό αυτό από πέρσι και η διοίκηση της ομάδας δεν έχει διακόψει την επικοινωνία της με τον «Γιο-Γιο».

Ο Χαλπερίν είναι ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλει γενέσθαι και με αυτόν. Έκανε κατά γενική ομολογία καλή χρονιά, από την πόρτα της εξόδου κατάφερε και καπάρωσε, όχι μόνο τη θέση του στο ρόστερ, αλλά είχε και σημαντικό ρόλο. Αν θελήσει να τον κρατήσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην ομάδα, σίγουρα οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό δεν θα γίνουν στα ποσά που αμείβονταν ως τώρα…

Οι Ισραηλινοί τον θέλουν στη Μακάμπι, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα τους, τα λεφτά που λάμβανε στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να του τα δώσουν. Η Μακάμπι όπως είναι γνωστό του προσφέρει τριετές συμβόλαιο αλλά με ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ. Τα μισά από αυτά που έπαιρνε στον Ολυμπιακό. Διαφορά και μάλιστα σημαντική υπάρχει, αλλά περισσότερα λεφτά δεν θα του προσφέρει ούτε ο Ολυμπιακός.

Στο Τελ Αβίβ, παρόλα αυτά εμφανίζονται αισιόδοξοι κάνοντας λόγο για θετική έκβαση στην υπόθεση. Άνθρωπός της ομάδας μάλιστα, με το δημοσίευμα να μην αποκαλύπτει το όνομά του, τόνισε σχετικά πως «αν κάνουμε τους κατάλληλους χειρισμούς, πιστεύω πως τελικά θα έρθει στην ομάδα μας. Πιστεύω πως θα τας καταφέρουμε, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό. Θα πρέπει να περιμένουμε κάποια πράγματα, αλλά είμαι αισιόδοξος».


Διαβάστε επίσης

Λοκ άουτ και Ολυμπιακός

Λοκ άουτ και Ολυμπιακός

Στο Λιμάνι παρακολουθούν τις εξελίξεις στο ΝΒΑ. Τι αλλάζει σε περίπτωση που «παγώσει» το αμερικανικό πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.