Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει Νίλσεν η Βαλένθια

Θέλει Νίλσεν η Βαλένθια
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 - 17:36

Στην τριετή θητεία του στην ACB, ο Ματ Νίλσεν έκανε καλό όνομα. Ηταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της Βαλένθια και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται και πάλι από την επόμενη σεζόν με την πορτοκαλί φανέλα.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «Νυχτερίδες» ελππίζουν να αποδεσμευθεί ο Αυστραλός φόργουορντ από τον Ολυμπιακό, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Οι παράγοντες της Βαλένθια έβαλαν στα ταμεία τους 1,5 εκατομμύριο ευρώ από την πώληση του Ντούσκο Σαβάνοβιτς στην Εφές Πίλσεν και σκοπεύουν να διαθέσουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων για να κάνουν μεταγραφές ουσίας.

Ο Νίλσεν απογοήτευσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν έδειξε ποτέ ικανός να βοηθήσει την ομάδα και πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην έξοδο. Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή, ώστε να σπάσει το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο παίκτης το περασμένο καλοκαίρι.

Το ποσό που προβλέπει ο δεύτερος χρόνος της συμφωνίας των δυο πλευρών αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια. Αν οι δρόμοι τους χωρίσουν, τόσο ο Ολυμπιακός, όσοκαι ο Νίλσεν θα είναι ευτυχισμένοι.

Διαβάστε επίσης