Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αφήνει τη μπάλα ο Λουκάς

Δεν αφήνει τη μπάλα ο Λουκάς
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 - 15:20

Οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις τελείωσαν πριν από δυο εβδομάδες. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης απόλαυσε μερικές μέρες ξεκούρασης στο εξωτερικό και πλέον βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, περιμένοντας ένα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους για να συζητήσει μαζί τους την επέκταση της συνεργασίας τους.

Στο μεταξύ ο Μακεδόνας φόργουορντ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε στο 3 on 3 που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ στα γήπεδα του Ποσειδώνιου. Ο «Λου» εμφανίστηκε με σαγιονάρες, έμεινε για λίγο ξυπόλητος, αλλά στη συνέχεια δανείστηκε ένα ζευγάρι παπούτσια και έδωσε το σόου του μαζί με τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, Δημήτρη Τσαλδάρη Μιχάλη Γιαννακίδη, Γιώργο Αποστολίδη, Γιώργο Δέδα και Γιώργο Παυλίδη.

«Ερχομαι για πρώτη φορά εδώ. Είναι πολύ καλά οργανωμένο το τουρνουά, ο κόσμος έρχεται σε επαφή με τους αθλητές, έχει την δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα το μπάσκετ κι αυτό είναι καλό και για την πόλη», δήλωσε ο 27χρονος πλέον φόργουορντ, που εισέπραξε την αγάπη του κόσμου και σκέφτεται το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

Θέλει Νίλσεν η Βαλένθια

Θέλει Νίλσεν η Βαλένθια

Με το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που πήραν από την πώληση του Σαβάνοβιτς, οι «Νυχτερίδες» σκοπεύουν να κάνουν μεταγραφές ουσίας.