Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και φέτος για Ρούντι

Και φέτος για Ρούντι
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011 - 02:57

Για άλλο ένα καλοκαίρι, ο Ρούντι Φερνάντεθ μπαίνει στην καθημερινότητά μας. Ο Ισπανός σταρ μετακόμισε πριν από μερικές μέρες μέσω ανταλλαγής στους Ντάλας Μάβερικς, όμως η Marca υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη σε περίπτωση που δεν αποφευχθεί το λοκ άουτ.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2012, με τους πρωταθλητές Μάβερικς να έχουν το δικαίωμα να το επεκτείνουν για άλλον ένα χρόνο, όμως ο ίδιος ενδέχεται να ψάξει τρόπο για να αποδεσμευθεί. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ έχουν δείξει επίσης η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η περίπτωσή του είναι κάτι περισσότερο από δύσκολη, με δεδομένο ότι το μπάτζετ θα μειωθεί φέτος αισθητά, όμως καλό είναι να κρατάει κανείς στο μυαλό του ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα δώσουν χρήματα σε παίκτη που πραγματικά θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Νέος διάλογος Μάκη-Γιάννη

Νέος διάλογος Μάκη-Γιάννη

Νέος διάλογος με τον Μάκη Ψωμιάδη είχε αθλητής εν ονόματι Γιάννης (φέρεται να είναι ο Μπουρούσης) και στην συνομιλία –που αυτή χρονικά έχει προηγηθεί καθώς πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου- αυτή τη φορά αναφέρονται σε «βιταμίνες».