Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενήμερος ο Ντούντα

Ενήμερος ο Ντούντα
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 - 01:18

Ενημέρωση περιμένουν και στην ομάδα, λίγα λόγια, πολλές σκέψεις και ο χρόνος θα δείξει. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Όταν οι πρόεδροι βγάζουν τέτοια ανακοίνωση δεν μπορείς να πεις κάτι. Περιμένουμε…».

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Σερβία έχει ενημερωθεί. Ενδέχεται να επικοινωνήσει με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, αν ήδη δεν το έχει πράξει (αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί) και από και πέρα… αναμονή.

Δεν αποκλείεται ο Ντούσαν Ίβκοβιτς να επισπεύσει την επιστροφή του από την Σερβία, ώστε αν επιδιώξει ραντεβού με τα αδέλφια και εκεί από κοντά και όχι τηλεφωνικώς να αναλυθεί η κατάσταση στην οποία περιήλθε η ομάδα και οι σκέψεις των Αγγελόπουλων.

Ερωτήματα σαφώς και γεννώνται. Υπάρχουν συμβόλαια, ένας σχεδιασμός που προχωρούσε αλλά τις τελευταίες ημέρες φαίνονταν να έχει μπει εντελώς στον «πάγο», εκκρεμότητες… ένα σωρό πράγματα που όμως μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς το «αύριο» της ομάδας όχι μόνο είναι θόλο, αλλά φαντάζει δυσοίωνο. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος αισιόδοξος που μπορεί να δει κάτι καλύτερο, αλλά στην παρούσα φάση, δεν φαίνεται.

Διαβάστε επίσης

Αηδίασαν από τη βρομιά

Αηδίασαν από τη βρομιά

Το μπάσκετ τέλειωσε! Ας παίζουν μόνοι τους τώρα οι πράσινοι, παρέα με το «σύστημα» και τη διαιτησία.