Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος εποχής για Μπουρούση

Τέλος εποχής για Μπουρούση
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011 - 08:06

Ο Γιάννης Μπουρούσης πέρασε για δεύτερη φορά σε 48 ώρες την πόρτα των γραφείων της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Ακτή Θεμιστοκλέους, αυτή τη φορά για να λύσει τη συνεργασία του με τον Θρύλο κάτι που έγινε κοινή συναινέσει. Γεγονός που επιβεβαιώνουν πλέον και οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι δεν είχαν τοποθετηθεί επίσημα.

Ο λόγος βέβαια που κατέληξε η συνεργασία των δύο πλευρών σε αυτό το άδοξο τέλος ήταν όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας σε διάλογο του διεθνή σέντερ με τον Μάκη Ψωμιάδη. Στο ραντεβού την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Την απόφαση για τον 28χρονο σέντερ πήραν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ωστόσο οι πρόεδροι δεν ήρθαν σε καμία επαφή με τον παίκτη.

Την Παρασκευή αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, ώστε να γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίον λύθηκε το συμβόλαιο τους παίκτη καθώς εκκρεμούσαν οφειλές από την περυσινή σεζόν. Όσο για το ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ που έπρεπε να καταβάλλει η ομάδα στον παίκτη, δε θα το πάρει ο Μπουρούσης αφού επαναλαμβάνουμε η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει.

Διαβάστε επίσης

Λοκ άουτ κι επίσημα

Λοκ άουτ κι επίσημα

Σταμάτησαν τις συζητήσεις οι ιδιοκτήτες, σε καθεστώς απεργίας το ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 1998.

Έρευνα σε διατητές μπάσκετ

Έρευνα σε διατητές μπάσκετ

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει εισαγγελική κίνηση για να ελεγχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί πέντε διαιτητών μπάσκετ.