Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν εγκαταλείπουν το καράβι

Δεν εγκαταλείπουν το καράβι
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011 - 10:23

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την ΚΑΕ, μέχρι και σήμερα, δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στη στάση των Αγγελόπουλων. Το μόνο δεδομένο είναι ότι τα δυο αδέλφια δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν το καράβι ακυβέρνητο στη μέση του πουθενά και προσπαθούν μαζί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να βρουν μια φόρμουλα, ώστε η ομάδα να συνεχίσει, έστω και με περιορισμένο μπάτζετ.

Ο Ντούντα έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (30/6), συναντήθηκε λίγο αργότερα με τους Αγγελόπουλους και ανανέωσε το ραντεβού του για σήμερα το πρωί. Οι δυο πλευρές μίλησαν για αρκετές ώρες, όμως οι πληροφορίες που βγήκαν ήταν ελάχιστες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το κλίμα στις συνομιλίες ήταν εξαιρετικό και στόχος είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Αυτό θέλουν και τα δυο αδέλφια, αυτό θέλει και ο Ίβκοβιτς, ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του μετά από παραμονή 24 ωρών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα των Αγγελόπουλων, οι οποίοι δεν θέλουν να πετάξουν στα σκουπίδια τις προσπάθειες που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι. Η παραμονή του «Kill Bill» ήταν μέχρι χθες πολύ δύσκολη, όμως αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Πιέζει Λουκά η Σπαρτάκ

Πιέζει Λουκά η Σπαρτάκ

Οι Ρώσοι επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση αλλά ο Μαυροκεφαλίδης θέλει να περιμένει λίγες μέρες τον Ολυμπιακό.

Λοκ άουτ κι επίσημα

Λοκ άουτ κι επίσημα

Σταμάτησαν τις συζητήσεις οι ιδιοκτήτες, σε καθεστώς απεργίας το ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 1998.