Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πιέζει Λουκά η Σπαρτάκ

Πιέζει Λουκά η Σπαρτάκ
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011 - 18:37

Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης δεν το βάζει κάτω για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και φαίνεται πως επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση ώστε να αποσπάσει το «ναι» του Έλληνα φόργουορντ. Την ίδια ώρα ο παίκτης έχει αφήσει στην άκρη προσωρινά το ενδιαφέρον που έχει από συλλόγους κι όχι μόνο από τη Σπαρτάκ, καθώς θέλει να περιμένει κάποιες μέρες ακόμα τον Ολυμπιακό.

Όπως έχουμε επισημάνει, η πλευρά του παίκτη έχει ειδοποιηθεί ώστε να κληθεί να συνομιλήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Προτεραιότητα για τον Μαυροκεφαλίδη αποτελεί ο Ολυμπιακός και θέλει να περιμένει τους «ερυθρόλευκους» ώστε να μιλήσουν.

Η στάση αναμονής όπως είναι εύλογο δεν θα διαρκέσει πολύ, είναι κάπου λογικό αυτό καθώς θα αρχίσουν κάποια στιγμή οι ενδιαφερόμενες ομάδες να πιέζουν και ήδη η Σπαρτάκ το πράττει… Η νέα της πρόταση μάλιστα φέρεται να φτάνει το ένα εκατ. ευρώ. Λεφτά που η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να πάρει. Απλά να θυμίσουμε ότι πρόπερσι ο Μαυροκεφαλίδης ήταν ο πρώτος παίκτης που δέχτηκε την μείωση στις αποδοχές του με παράλληλη επέκταση.

Διαβάστε επίσης