Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στέλνουν Λεμπρόν!

Στέλνουν Λεμπρόν!
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 - 23:34

Ήταν το μόνο που δεν είχαμε ακούσει. Επειδή όμως πάντα υπάρχει περιθώριο στη φαντασία, η αμερικανική ιστοσελίδα allvoices.com στέλνει τον Λεμπρόν Τζέιμς στον Ολυμπιακό! Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι «Ο Κόμπι Μπράιαντ θα αγωνιστεί στην AC Milan (εννοεί την Αρμάνι Μιλάνο), ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα» και στη συνέχεια μπλέκει και το όνομα του Θρύλου με τον σταρ των Μαϊάμι Χιτ.

«Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα καρφώνει για τον Ολυμπιακό και θα αποχαιρετήσει το Κλίβελαντ κι αυτούς που τον μισούν», καταλήγει το κείμενο, το οποίο φιλοξενεί βίντεο του Κόμπι Μπράιαντ να καρφώνει μια εβδομάδα μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο και «τρελαίνει» όσους κάνουν το… λάθος να το διαβάσουν.

Για να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα, δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Λεμπρόν Τζέιμς από τους «ερυθρόλευκους» και είναι αστείο και μόνο να το συζητάμε. Διότι ούτε ο «Κινγκ» θέλει να μετακομίσει στην Ευρώπη, ούτε οι Πειραιώτες βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Οι Αμερικανοί έχουν χάσει τη μπάλα στην κυριολεξία, αλλά ακόμη κι έτσι συνεχίζουν να ασχολούνται με την ομάδα που τους ανάγκασε πολλές φορές τα τελευταία καλοκαίρια να ασχοληθούν μαζί της.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο κύπελλο

Το πρώτο κύπελλο

Τριανταπέντε χρόνια κλείνουν σήμερα από τον πρώτο τελικό κυπέλλου μπάσκετ στην Ελλάδα, όταν ο Θρύλος έκανε ποδαρικό στον θεσμό νικώντας την ΑΕΚ 81-79.

Το μάθατε κ. Οικονομίδη;

Το μάθατε κ. Οικονομίδη;

Το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως θα κερδίζει η ACB μετά τη συμφωνία που έκανε με εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας.

Καλή τύχη...

Καλή τύχη...

Πολύ κράτησε το σήριαλ με τον Μαυροκεφαλίδη...