Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλείνουν» και τυπικά

«Κλείνουν» και τυπικά
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 - 02:48

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθούν ορισμένα θέματα για τους «ερυθρόλευκους» και δη για τις ανανεώσεις συμβολαίων. Όπως; Αυτό του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα από το πρώτο ραντεβού, ίσως-κατά ένα μεγάλο ποσοστό-και του Μιχάλη Πελεκάνου.

Ο Έλληνας φόργουορντ είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, παρά την καλύτερη οικονομικά πρόταση που είχε από την Μοντεγκρανάρο. Και λέμε «είχε», γιατί ο ιταλικός σύλλογος και δη ο προπονητής του Σαρόν Ντρούκερ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Κένεντι Ούινστον. Του Αμερικανού που είχε περάσει από Πανιώνιο και ΠΑΟ.

Ο Πελεκάνος θα το σκέφτονταν πιο ζεστά για την Ιταλία αν η Μοντεγκρανάρο ανέβαζε την προσφορά της, αλλά εξ αρχής φαίνονταν δύσκολο αυτό το ενδεχόμενο. Με τα υπάρχοντα δεδομένα ο παίκτης οδεύει προς την παραμονή του στο μεγάλο λιμάνι, ενώ ενδέχεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Αντρέα Γλυνιαδάκη, στο οποίο εστιάζεται οικονομική διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Το μάθατε κ. Οικονομίδη;

Το μάθατε κ. Οικονομίδη;

Το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως θα κερδίζει η ACB μετά τη συμφωνία που έκανε με εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας.

Το πρώτο κύπελλο

Το πρώτο κύπελλο

Τριανταπέντε χρόνια κλείνουν σήμερα από τον πρώτο τελικό κυπέλλου μπάσκετ στην Ελλάδα, όταν ο Θρύλος έκανε ποδαρικό στον θεσμό νικώντας την ΑΕΚ 81-79.