Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπαρτάκ για Κιριλένκο

Σπαρτάκ για Κιριλένκο
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 - 19:14

Η απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη έμοιαζε με «ταβάνι» για τη Σπαρτάκ, όμως στην Αγία Πετρούπολη έχουν θέσει μεγαλεπήβολους στόχους.

«Εκλεισαν» τον Γιοτάμ Χαλπερίν και τώρα ονειρεύονται ότι θα ταράξουν τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ με τον Αντρέι Κιριλένκο. Η φήμη ότι η Σπαρτάκ έχει προσεγγίσει τον Ρώσο σταρ, κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης (27/7) και λίγο αργότερα ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας την επιβεβαίωσε.

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, πέρα από το ότι μιλάμε με τον εκπρόσωπό του. Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος», εξήγησε ο Αλεξέι Καρβάνεν, με τον Κιριλένκο να τονίζει πως «Σε περίπτωση που επιστρέψω στη Ρωσία, θα το κάνω μόνο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή, την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο να αποχωρήσω από την ενεργό δράση μετά το Ευρωμπάσκετ».

Σημειωτέον, ο Κιριλένκο είναι παιδί της Σπαρτάκ, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 1997-1998 πριν πάρει μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ. Αν τελικά επιστρέψει στην Αγία Πετρούπολη, τότε η Σπαρτάκ θα έχει πετύχει τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Προτάθηκε ο Θόρντον

Προτάθηκε ο Θόρντον

Πολύ καλή αλλά δύσκολη η περίπτωση του 24χρονου Αμερικανού των Σακραμέντο Κινγκς.

«Τρία λεπτά ήταν αρκετά»

«Τρία λεπτά ήταν αρκετά»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την παραμονή του στο Λιμάνι και έδειξε πόσο θέλει να παίζει στον Θρύλο...

Οι Σλοβένοι για Ράσο

Οι Σλοβένοι για Ράσο

Στη Σλοβενία κάνουν λόγο για συμφωνία του Ράσο Νεστέροβιτς με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, τη στιγμή που αναφέρουν ως πιθανό προορισμό του Σάσο Όζμπολτ την ΚΚ Ζάγκρεμπ.