Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνοιξε η μπουτίκ της ΚΑΕ

Άνοιξε η μπουτίκ της ΚΑΕ
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011 - 04:35

Τις πόρτες του για το κοινό και τον κόσμο του Θρύλου άνοιξε η νέα μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Γ. Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο olympiacosbc.gr. «Το νέο… σπίτι του Ολυμπιακού, ονομάζεται «Official Olympiacos BC Store» και βρίσκεται στο Ν. Φάληρο Πειραιά (Καραολή – Δημητρίου 8), έναντι του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, εκεί που χτυπάει η καρδιά όλων των Ολυμπιακών!

Σε έναν μεγαλοπρεπές χώρο με μοντέρνο σχεδιασμό και διακόσμηση οι φίλαθλοί μας θα βρουν μεγάλη ποικιλία επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού που σίγουρα θα τους συναρπάσουν και θα τους ικανοποιήσουν.

Ο επίσημος ρουχισμός της ομάδας μας με την υπογραφή ποιότητας της Nike, βρεφικά προϊόντα, μεγάλη σειρά από t-shirt με μοντέρνα σχέδια και τεράστιες προσφορές για μικρούς και μεγάλους είναι μόνο λίγα από αυτά που θα βρουν όλοι οι φίλαθλοί του Ολυμπιακού στο νέο μας κατάστημα.

Παράλληλα, με την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν 2011 – 2012 αναμένεται να διοργανωθούν πολλά χάπενινγκ και να υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στο νέο… σπίτι της ομάδας . Ευελπιστούμε το νέο κατάστημα να γίνει πόλος έλξης όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού και ζητούμε την στήριξη τους στην νέα μας προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμοι για την κορυφή»

«Έτοιμοι για την κορυφή»

Ο Καϊλίν Λούκας έστειλε το μήνυμά του για τη νέα σεζόν, μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Παρουσιάστηκε ο Λουκάς

Παρουσιάστηκε ο Λουκάς

«Ηθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της Σπαρτάκ», δήλωσε ο Μακεδόνας φόργουορντ.

Στο... ράφι ο Παπαλουκάς

Στο... ράφι ο Παπαλουκάς

Η Εφές ήθελε τον «Τεό», αλλά προτίμησε τον Βλάντο Ιλιέφσκι. Κάτι καλό περιμένει ο 34χρονος πλέι μέικερ.