Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «Πάτμος Club» ο Σπανούλης

Στο «Πάτμος Club» ο Σπανούλης
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 - 20:53

Ο Βασίλης Σπανούλης φρόντισε να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Πάτμο, μαζί με την γυναίκα του Ολυμπία Χοψονίδου και τον γιο του Θανάση. Δούλευε παράλληλα στη πισίνα με ειδικές ασκήσεις στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για το σύνδρομο των «κοιλιακών- προσαγωγών» που τον ταλαιπώρησε. Πέρασε κάποιες ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, αλλά όπως καταλαβαίνεται, δεν πέρασε απαρατήρητους από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο «νησί της αποκάλυψης».

Ευδιάθετος και «ανοικτός» σε κάθε μπασκετική κουβέντα, ο Σπανούλης δέχτηκε μετά χαράς την πρόσκληση των ΓΑΥΡΩΝ από τον τοπικό σύνδεσμο της Πάτμου ώστε να παραβρεθεί στα γραφεία και να μιλήσει με τα μέλη του «Πάτμος Club». Όπερ και εγένετο φυσικά…

Ο 29χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά του συνδέσμου, όπως είναι φυσικό «πολιορκήθηκε» από τους μικρότερους για φωτογραφίες και αυτόγραφα, ενώ η κουβέντα εύλογα περιστράφηκε γύρω από τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού παράλληλα έδειξαν ενδιαφέρον και για την κατάσταση της υγείας του και την περιπέτεια που πέρασε με το σύνδρομο «κοιλιακών- προσαγωγών», ενώ όπως ήταν φυσικό η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από την εθνική ομάδα. Τα παιδιά του συνδέσμου έδωσαν αναμνηστικά δώρα στον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού και ανανέωσαν το ραντεβού τους, αυτή τη φορά… στο ΣΕΦ!

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμοι για την κορυφή»

«Έτοιμοι για την κορυφή»

Ο Καϊλίν Λούκας έστειλε το μήνυμά του για τη νέα σεζόν, μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Παρουσιάστηκε ο Λουκάς

Παρουσιάστηκε ο Λουκάς

«Ηθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της Σπαρτάκ», δήλωσε ο Μακεδόνας φόργουορντ.