Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέταξαν για το όνειρο

Πέταξαν για το όνειρο
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011 - 18:55

Στο αεροπλάνο που θα την μεταφέρει καταρχήν στη Βιέννη και στη συνέχεια στο Αλίτους της Λιθουανίας επιβιβάστηκε λίγα λεπτά πριν τις 3μ.μ. της Κυριακής (28/8) η Εθνική Ελλάδος.

Ο Κώστας Παπανικολάου κι ο Κώστας Σλούκας ακολούθησαν την αποστολή, θα πάρουν μέρος στο πρώτο Ευρωμπάσκετ της καριέρας τους με την Εθνική Ανδρών και θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, μαζί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Μάρκο Κέσελ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διανυκτερεύσει στη Βιέννη και το πρωί της Δευτέρας θα φτάσει στον προορισμό του. Ως γνωστόν, πρώτος αντίπαλος για τον «Παπ» και τον Σλούκα, είναι το απόγευμα της Τετάρτης (31/8, 18:00) η Βοσνία των Τελέτοβιτς-Ντόμερκαντ.

Διαβάστε επίσης

Μετά τον Αταμάν, η... Vatan

Μετά τον Αταμάν, η... Vatan

Παίκτη της Μπεσίκτας θεωρεί η τούρκικη εφημερίδα τον Ζόραν Έρτσεγκ. Καμία εξέλιξη με τον Σέρβο που κάνει διακοπές στον Πειραιά.

«Την καλύτερη δυνατή επιλογή»

«Την καλύτερη δυνατή επιλογή»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως αυτό του Ολυμπιακού...

Προπονήθηκε ο Κέσελ

Προπονήθηκε ο Κέσελ

Ο Μάρκο Κέσελ θα ταξιδέψει κανονικά στη Λιθουανία για το Ευρωμπάσκετ με την εθνική Σερβίας αν και δεν είναι απόλυτα υγιής.