Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά τον Αταμάν, η... Vatan

Μετά τον Αταμάν, η... Vatan
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011 - 21:39

Μια μέρα μετά την… αποκάλυψη του Εργκίν Αταμάν, ήρθε η σειρά μιας τούρκικης εφημερίδας να αναφέρει τον Ζόραν Έρτσεγκ παίκτη της Μπεσίκτας.

Συγκεκριμένα, η Vatan, σε άρθρο της με τίτλο «Οι Αετοί είναι έτοιμοι να πετάξουν», σχολιάζει την προσθήκη του Σέρβου φόργουορντ στο ρόστερ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

«Πρόκειται για έναν παίκτη αποτελεσματικό από την περιφέρεια. Είναι ψηλός και έχει την ικανότητα να παίξει μακριά από τη ρακέτα», αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο φιλοξενεί και ο προπονητής της Μπεσίκτας στο προφίλ του στο twitter.

Όπως κι αν έχει, ο Ερτσεγκ παραμένει στην Ελλάδα. Δέσμιος του Ολυμπιακού δεν είναι, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να «σπάσουν» το συμβόλαιό του, αλλά δεν βλέπουν διάθεση από τη δική του πλευρά.

Το ζήτημα έχει κουράσει, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να γλιτώσουν από τον 26χρονο φόργουορντ και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις, ώστε να «ανοίξει» μια θέση κοινοτικού που θα καλυφθεί με την τελευταία (;) μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

«Την καλύτερη δυνατή επιλογή»

«Την καλύτερη δυνατή επιλογή»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως αυτό του Ολυμπιακού...

Ανατροπή με Μάντζαρη

Ανατροπή με Μάντζαρη

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την αντεπίθεσή του και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του παίκτη.

Πέταξαν για το όνειρο

Πέταξαν για το όνειρο

Ταξιδεύουν προς Λιθουανία Παπανικολάου-Σλούκας. Θα διανυκτερεύσει στη Βιέννη η Εθνική Ελλάδος.

Προπονήθηκε ο Κέσελ

Προπονήθηκε ο Κέσελ

Ο Μάρκο Κέσελ θα ταξιδέψει κανονικά στη Λιθουανία για το Ευρωμπάσκετ με την εθνική Σερβίας αν και δεν είναι απόλυτα υγιής.