Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανατροπή με Μάντζαρη

Ανατροπή με Μάντζαρη
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011 - 02:06

Δεν έχει τελειώσει το θέμα του Βαγγέλη Μάντζαρη για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν επανέλθει δις μέσα στην ημέρα (Τετάρτη) ο 21χρονος γκαρντ φέρεται πως έχει αλλάξει κατεύθυνση στις σκέψεις του και πλέον τα πάντα είναι ανοικτά ως προς τον τελικό του προορισμό. θα είναι ο Πειραιάς; Είναι το πλέον πιθανό.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πρόταση για τετραετή συνεργασία κι όχι τριετή, πάνω-κάτω με τα ίδια οικονομικά δεδομένα, οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και το βράδυ και πλέον αυτό που απομένει είναι η τελική απόφαση του πρώην γκαρντ του Περιστερίου. Υπάρχει μία μικρή διαφορά, ωστόσο δεν είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο.

Στον Πειραιά δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι τελικώς θα κάνουν την… ανατροπή και θα καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του παίκτη. Η ανησυχία του Μάντζαρη είχε να κάνει με τον ρόλο του και τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει στον Ολυμπιακό, αλλά και αυτή φαίνεται να εξανεμίζεται μετά την συνομιλία που είχε με ανθρώπους της ομάδας.

Την Τετάρτη αναμένεται η απόφαση του παίκτη με τον Ολυμπιακό να έχει ανακτήσει και πάλι το προβάδισμα.

Διαβάστε επίσης

«Την καλύτερη δυνατή επιλογή»

«Την καλύτερη δυνατή επιλογή»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως αυτό του Ολυμπιακού...

Μετά τον Αταμάν, η... Vatan

Μετά τον Αταμάν, η... Vatan

Παίκτη της Μπεσίκτας θεωρεί η τούρκικη εφημερίδα τον Ζόραν Έρτσεγκ. Καμία εξέλιξη με τον Σέρβο που κάνει διακοπές στον Πειραιά.