Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ξέσπασμα του Ντούντα

Το ξέσπασμα του Ντούντα
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011 - 15:26

Δεν είναι από τους ανθρώπους που κρύβουν τα συναισθήματά τους, δεν μπορεί να ανεχθεί «βρώμικα» χτυπήματα και το έδειξε για άλλη μια φορά.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αντέδρασε σε ένα ύπουλο χτύπημα του Γκάι Πνίνι, μπήκε στο παρκέ για να ζητήσει τα ρέστα από τον γκαρντ του Ισραήλ και για μερικά δευτερόλεπτα ανάγκασε όσους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Σερβίας να στρέψουν πάνω του τα βλέμματά τους.

Ο Πνίνι είχε μια διαμάχη με τον Νέναντ Κρστιτς και ο Ντούντα έκρινε σκόπιμο να πάρει το μέρος του παίκτη του. Μπήκε στο παρκέ, «πάγωσε» τον Πνίνι που δεν πρόλαβε να αρθρώσει λέξη και του ζήτησε να σέβεται τους αντιπάλους του.

«Θα πρέπει να ντρέπεται για το «βρώμικο» παιχνίδι του. Χρεώθηκα με τεχνική ποινή επειδή αντέδρασα σε αυτά που έκανε», δήλωσε ο 67χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Αν αυτό γινόταν στο ποδόσφαιρο, οι αρμόδιοι θα έβλεπαν το βίντεο για να τον τιμωρήσουν. Οι διαιτητές είπαν ότι δεν το είδαν. Τους εξήγησα πως είναι τρεις κι ότι έπρεπε να το έχουν δει. Δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο με το Ισραήλ, έχω πολλούς φίλους εκεί και ταξιδεύω συχνά σε αυτή τη χώρα, όμως εδώ μιλάμε για μπάσκετ».

Μετά από αυτή τη φάση ξεκίνησε η αντεπίθεση των Σέρβων, οι οποίοι έκαναν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και με καθοριστικό τον Μάρκο Κέσελ λύγισαν τους Ισραηλινούς για να κάνουν το τρία στα τρία, πριν τα μεγάλα ματς με Γαλλία και Γερμανία.

Διαβάστε επίσης

Διστάζει ο Μάντζαρης

Διστάζει ο Μάντζαρης

Αναποφάσιστος ο 21χρονος πλέι μέικερ, δεν ξέρει αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό ή τη Μπιλμπάο. Σήμερα (3/9) η κρίσιμη μέρα.

Μία μέρα παράταση

Μία μέρα παράταση

Μία μέρα λοιπόν ακόμα υπομονή, ώστε να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του 21χρονου γκαρντ, με τον Ολυμπιακό.